2020'nin üzerinden 4 yıl geçti

Hocam vallahi konuyu açtınız maziye daldım şu an. Ben sigara içmeye gidiyorum, efkar geldi de.

Zaman o kadar hızlı geçiyor ki artık. Okul bile eskiden geçmezdi şu an 2 ayı devirmek üzereyiz. Ne ara? Ne zaman? Nasil? Gibi soruları soruyorum kendime sürekli. Büyüdükçe zaman daha da hızlanıyor gibi hissediyorum.

Üzülerek söylüyorum... Başaramayacaksınız ( hıza alışmamayı)

Başaracağım, başaracağız.

Haklısınız hocam. Zaman algimiz 2020'den sonra gitti artık.

Maalesef hocam. Her şeyin başlangıcı 2018 oldu, 2020'de körüklendi ve şu anda da olduğumuz pozisyondayız. Bunları fark etmemizin de bir sebebi büyümemiz sanırım.

Zamanın hızına yetişmemiz mümkün değil gerçekten. 2023 bitiyor, şaka gibi. 2030, 2016'dan daha yakın...

Mesela ben, keşke girmeseydim konuya dedirttiniz.😀

Katılıyorum hocam maalesef. Zamanın hızına yetişemeyiz, elimizdeki çoğu şeye yetişemeyiz. Tek yapabileceğimiz istediğimiz şekilde, hür ruhlu yaşamamız olacaktır. Geride pişmanlık bırakmadan doya doya anı yaşamalıyız :).

"Kainatın büyüklüğüne aklımız ermez; bir yağmur damlası okyanusu idrak edebilir mi?"

Zaman çok hızlı geçiyor. Bir şeyler yapmadan geçiyor. Keşke güzel yaşasaydık, bu korona çok hızlı geçirtti zamanı.

Peki hayat anlam yüklenecek kadar değerli bir şey mi?
Kişinin yaşadığı hayata bağlı 😁

Öznel şeyler bunlar hocam o yüzden net bir şey diyemeyiz. Adamın hayatı kötüdür ve ölmek ister bu yüzden, diğerinin hayatı iyidir ve hayatı sever ölmek istemez. Biri için hayat anlamlı diğeri için anlamsız oluyor.

Genel bir şey diyemeyiz yani tamamen kişiye bağlı şeyler.

Kişinin yaşadığı hayata bağlı 😁

Öznel şeyler bunlar hocam o yüzden net bir şey diyemeyiz. Adamın hayatı kötüdür ve ölmek ister bu yüzden, diğerinin hayatı iyidir ve hayatı sever ölmek istemez. Biri için hayat anlamlı diğeri için anlamsız oluyor.

Genel bir şey diyemeyiz yani tamamen kişiye bağlı şeyler.

Hocam gece gece sizinde vaktinizi aldım kusura bakmayın cevabınız için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı