Kitap [Sonlandı] 10 adet Dünya Klasiği kitap 22 TL

Katılım
23 Ocak 2020
Mesajlar
6.610
Makaleler
34
Çözümler
29
Yer
İstanbul
10 adet klasik kitap Hepsiburada'da 22 TL, sanırsam Hepsiburada Doğan Kitap ile anlaşmış ve Hepsi Klasik serisi altında kitapları bastırıp satıyor. Fazlasıyla ucuz geldi alacak kişiler araştırıp alabilir iyice kısaltılmış metin vs. çıkacağını sanmam ancak bilgi bulamadım. Gördüğüm çevirmen isimlerine bakınca kötü bir şey söylenmiş çevirmen göremedim kitaplarda.

Zaman Makinesi, Bir Çöküşün öyküsü, Satranç, Dönüşüm, Dr. Jekyll ile Mr. Hyde'ın Tuhaf Vakası, Bir Kadının Yaşamından Yirmi Dört Saat, Savaş Sanatı, İnsan Neyle Yaşar, Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu, Korku

 
10 adet klasik kitap Hepsiburada'da 22 TL, sanırsam Hepsiburada doğan kitap ile anlaşmış ve hepsi klasik serisi altında kitapları bastırıp satıyor. Fazlasıyla ucuz geldi alacak kişiler araştırıp alabilir iyice kısaltılmış metin vs. çıkacağını sanmam ancak bilgi bulamadım. Gördüğüm çevirmen isimlerine bakınca kötü bir şey söylenmiş çevirmen göremedim kitaplarda.

Zaman makinesi, bir çöküşün öyküsü, satranç, dönüşüm, dr. Jekyll ile mr. Hyde'ın tuhaf vakası, bir kadının yaşamından yirmi dört saat, savaş sanatı, insan neyle yaşar, bilinmeyen bir kadının mektubu, korku.


Param olaydıda alaydım TYT kitaplarına para vermekten para kalmadı.
 
Teşekkür ederim ama sonra da alırım :) zaten kitap indirimleri çok olmuyor mu?
Rica ederim, kitap indirimleri hakkında çok bilgim yok. Ama bu güzel bir indirim, yeter ki sizin gibi kardeşlerimiz daha çok okusun. Benim için hiç problem değil. İstemen yeterli.
 
Rica ederim, kitap indirimleri hakkında çok bilgim yok. Ama bu güzel bir indirim, yeter ki sizin gibi kardeşlerimiz daha çok okusun. Benim için hiç problem değil. İstemen yeterli.

Ben zaten indirimi gördüğüm gibi alırım kitapları özellikle dünya klasikleri kitaplığımda bol bol var dünya klasiği İran, Rus, Türk edebiyatından. Ben indirim çok oluyor diye biliyorum.
 
Bu kitaplar 14 yaşa uygun olur mu?
Olur, 14 yaşına gelmişsin artık yaşa uygun kitap bakmaya gerek duyduğunu sanmıyorum. Tabii ki psikolojine etki edebilecek kitaplardan bahsetmiyorum ancak tüm Dünya Klasiklerini vs. okuyabilirsin.
 

Geri
Yukarı