Teşekkürler Epic Games!

Arkadaşlar ne fark ederki platform. Ha steam den almışsın ha epic den. Tamam steam in daha fazla avantajı var ona eywallah ama şu dönemde maddiyatı düşünmek gerekir. Mesela 2 tane market düşünün. Birisi çokça alışveriş yaptığınız market, diğeriyse yeni açılmış hiç tanımadığınız biri. Bitane cips gördünüz diyelim. O çok güvendiğiniz markette o cips 8 lira, aynı marka cips diğer markette 4 lira. Hangisini seçersiniz? Bence cevap belli. Maddiyatın önemini düşünmeyen arkadaşlar epic den rdr 2 yi 90 tl ye almaktansa gidip steam den 150 tl ye alıp zarara girebilir.
 
Hikayeli oyunları Epic'ten kuponla alıyorum, ama mod desteği gerektirecek oyunları Steam'den alıyorum ETS 2, Cities Skylines gibi
 
Steam > epiig geyms lançır

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


İnsanlığa hakaret gibi bir şirket olan Epic Games'in storundan ne beklenir ki?
Epic Games Store'un Korsandan Farkı yok.

Korsan, Bir servis Sorunudur.

- Gabe Newell

Bu ne demek istiyor Allah aşkına ben birşey anlamadım?
 
Sana kötü bir haberim var.
1640384870907.png

1640384795062.png
 
Arkadaşlar Steam'i de, Epic Games'i de yükleyip kullanabilirsiniz. Birini seçmeniz şart değil. Neden Epic Games kullananlar Steam kullananlara laf atıyor ki? Oyun nerede ucuzsa gidip oradan alabilirsiniz.

Birilerinin laf atması yılların Steam'ini üzmüyordur herhalde veya kalitesini düşürmüyordur diye düşünüyorum. 😀
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı