Letgo üzerinden 200TL'ye H55 i3 550 ve 2 GB DDR3 RAM buldum. Tek sorunu bir RAM slotu bozuk ve bayağı kirli gözüküyor. Adamla konuştum 150'ye bırakırım dedi. Tek slot 8 veya 4 GB RAM ile kullanılabilir mi? Bu şekilde kullanmak sorun yaratır mı?
Kısa devre olabilir. İleride başka sorunlar olabilir. Tabii 150 TL benim için hiçbir şey der isen kumar oynamak gibi bir şey bu.
Ben olsam almazdım. İnisiyatif sizin.Letgo üzerinden 200TL'ye H55 i3 550 ve 2 GB DDR3 RAM buldum. Tek sorunu bir RAM slotu bozuk ve bayağı kirli gözüküyor. Adamla konuştum 150'ye bırakırım dedi. Tek slot 8 veya 4 GB RAM ile kullanılabilir mi? Bu şekilde kullanmak sorun yaratır mı?
Almayin. Baska sorunlarda meydana gelebilir. Kart belli ki temiz degil.
Neden ölü yatırım huyunuz var ? 2. Elde adam sorunların %5'ini anca yazıyor.İğrenç gözüküyor H61 buldum 230TL. Sadece anakart fişe bağlandıktan sonra hemen güç almıyormuş bir süre bekletiyormuş. Alınır mı?
Ölü yatırım huyum yok sadece bütçem kısıtlı. Daha ram almam gerek .Neden ölü yatırım huyunuz var ? 2. Elde adam sorunların %5'ini anca yazıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.