Aşı olmayanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

LoL. Ağrı çok şiddetli değilse ağrı kesici almıyoruz asla. Bol vitamin takviyesi alıyoruz ve dışarıda her zaman maske takıyoruz. Genellemeleri az ötede yapınız.

Siz almıyorsanız ben almıyorum kim alıyor. ABD sonrası en çok ülke biziz. Bu ilaçları kim alıyor? OECD ülkelerinin ortalaması yüksek? Bu nasıl oluyor. Neden hala aşılanma oranları düşük? Hala düzgün antibiyotik kullanmayı bilmiyoruz. Bunlar ne oluyor. Bunları az ötede düşünün.
 
Keşke çiçek gibi aşılar da sorularak yapılsa. Acı ve ıstırapla ölseler ne eğlenceli olurdu. Evrim ve bilim sayesinde ortalama 30 yıldan, 80'li yıllara yaşam süresi artışını nankörce reddeden maymun türevi varlıklara bir şey demek veya durumu anlatmak, hem vakit kaybı hem de "insanlık" için bir küfür sayılır.
 
Kara cahil ya. İnsanları yanlış bilgilendirmeyi bırak aslanım.
Konuyu en başından beri takip ettim. Herkes gayet güzel şeyler yazdı. Bir tek sen topitop kardeş, sen küçük düşürücü bir şey yazdın. Ona da cevabımı verdim. Saygı duymuyorum diyene de bir şey demedim, onları sevmiyorum diyene de.

Aklınızda bir imaj var. Çomar, düz dünyacı, bilim karşıtı. Buna bi yerimle gülüyorum ben. Ben kimseyi yanlış yönlendirmedim. Genelde fikirlerimi kendime saklarım. 2 doz sinovac olanlara 3 doz biontech yapılıyor. Tam 5 doz. Sadece biontech yaptıranlarsa 3.'de şu anda. Bu ne demek? Sinovoac yok hükmünde demek. Ben de sadece bunu söyledim. Pek çok konuda senden daha bilgiliyimdir merak etme sen.
 
Bunun analizini sağlık bakanlığı bilir. Genel olarak ilaç kullanımı ile bilgi paylaşılsa iyi olur. Kişi aşı karşıtı olabilir ona bir şey demem ama bu hassasiyet ilaç tüketiminde verilmiyor.
Ben şakayla karışık söyledim zaten. Aşı olmayanları genellediniz. Ben de aşı olanları genelledim. Genellemeden kaçının.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı