Bir yarım eski sevgilimde kalmış gibi hissediyorum

Katılım
6 Mart 2021
Mesajlar
1.068
Makaleler
4
Çözümler
1
Merhaba arkadaşlar, 17 yaşındayım. Ben içimi dökmek istiyorum biraz direkt konuya giriyorum. Şimdi bana diyeceksiniz ki "Ya kardeşim 17 yaşındasın bu işler olur biri gelir biri gider çok takma" bu söze çok katılıyorum fakat kendisinin beni terk ettiği günde kaldım 5 ay oldu bugün ile birlikte. Onla her zaman ayın 13.'nü kutlardık çünkü biz 13.'de sevgili olmaya başlamıştık. Biliyorum bazılarınıza cringe gelecektir bir şey diyemem. Yani ben hayatımda ilk kez bu kadar güzel sevilmiştim. Ben babamdan alamadığım sevgiyi ona vermiştim. İnanır mısınız? O kadar güzel konuşuyordu ki böyle hep yanımda olacakmış gibi hissettirdi bana. 11 ay sürdü benim onda sol yanım kaldı sevgili dostlarım. Arkadaşlarıma gösterdiğim zaman kimse tipini beğenmezdi herkes onla nasıl çıkıyorsun vb. derdi. (yanlış anlamayın dört dörtlük bir insan değilim hatta tipim 0) Ben onun beni sevmesine, o güzel kalbine, kimsenin beğenmediği tipine aşık olmuştum. O gittikten sonra kendimi çok yaşlanmış hissediyorum ruhum çekilmiş gibi hissediyorum. Her sabah uyanınca kalbimin oraya bir yere birisi yumruk atmış gibi hissediyorum. Sanki gidince bütün benliğimi, ruhumu almış gibi hissettim. Neyse sevgili dostlar, demek ki bizden olmazmış. Eğer bir gün bir yerde karşılaşırsak en azından son defa sarılmak isterdim kendimi çok eksik hissediyorum. Allah'a emanet olun buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim.
 

Aynen kardeşim seni terk ettiği günde kaldın falan filan.
 

Aynen kardeşim seni terk ettiği günde kaldın falan filan.

Bunu arkadasım icin yazmıstım.
Neden ayrıldınız?

Ben artık ona eskisi gibi samimi davranmıyor muşum. Kendisi böyle dedi. Aslında davranıyordum oysa ki.
 
Genel olarak Türkiye'de T.C. Kızı 17 yaşındaki T.C. Oğlanını yüz üstü bırakmayı çok seviyor.(tam tersi de olabilir) çeşitli versiyonları var ama sonu hep hüsran oluyor. O kişilerden biri de sen olmuşsun aramıza hoş geldin. Genel olarak bu yaşlarda hava o kadar tatlı eser ki hiçbir şey hissetmez gibi görünürsün ama canın çok yanar. (dostun veya arkadaşının dediğin kişinin arkandan iş çevirmesi, sevdiğin kızdan ayrılman ya da bırakıp gitmesi) Tavsiyem kendini fazla üzme bazen yenilikler zaman alır ama yenilik geldiği zamanda eskisini hiç hatırlamaz hale gelirsin. Dediğimi yap yaptığımı yapma misali 🙃
 
Özlem duyman ve acı çekmen çok normal, bu konuda yalnız değilsin. İlişkisi biten her kişi bu süreçten geçiyor. Ayrıca daha 17 yaşındasın, onunla geçirdiğin güzel anları ve onun sana hissettirdiği duyguları tekrar tekrar bir başkasıyla yaşayabilecek kadar gençsin.
 
Merhaba arkadaşlar, 17 yaşındayım. Ben içimi dökmek istiyorum biraz direkt konuya giriyorum. Şimdi bana diyeceksiniz ki "ya kardeşim 17 yaşındasın bu işler olur biri gelir biri gider çok takma" bu söze çok katılıyorum fakat kendisinin beni terk ettiği günde kaldım 5 ay oldu bugün ile birlikte. Onla her zaman ayın 13.'nü kutlardık çünkü biz 13.'de sevgili olmaya başlamıştık. Biliyorum bazılarınıza cringe gelecektir bir şey diyemem. Yani ben hayatımda ilk kez bu kadar güzel sevilmiştim. Ben babamdan alamadığım sevgiyi ona vermiştim. İnanır mısınız? O kadar güzel konuşuyordu ki böyle hep yanımda olacakmış gibi hissettirdi bana. 11 ay sürdü benim onda sol yanım kaldı sevgili dostlarım. Arkadaşlarıma gösterdiğim zaman kimse tipini beğenmezdi herkes onla nasıl çıkıyorsun vb. derdi. (yanlış anlamayın dört dörtlük bir insan değilim hatta tipim 0) ben onun beni sevmesine, o güzel kalbine, kimsenin beğenmediği tipine aşık olmuştum. O gittikten sonra kendimi çok yaşlanmış hissediyorum ruhum çekilmiş gibi hissediyorum. Her sabah uyanınca kalbimin oraya bir yere birisi yumruk atmış gibi hissediyorum. Sanki gidince bütün benliğimi, ruhumu almış gibi hissettim. Neyse sevgili dostlar, demek ki bizden olmazmış. Eğer bir gün bir yerde karşılaşırsak en azından son defa sarılmak isterdim kendimi çok eksik hissediyorum. Allah'a emanet olun buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim.

Neden ayrıldınız senin hatan yüzünden falan mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı