250 TL için mining yapmaya değer mi?

Voisxe

Centipat
Katılım
2 Ağustos 2021
Mesajlar
293
Çözümler
1
Sapphire Nitro+ Radeon RX 6600 XT ekran kartım var, download düşük geliyor, miningten gelen parayla 500 Mbps'lik interneti yaptırsam mantıklı olur mu? İşten filan çıksam bile en azından internet faturamı öder.

67.png


Adsız.png
 

Dosya Ekleri

  • 67.png
    67.png
    19 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleyen: Moderatör:
Madencilik için öyle anlı şanlı bir internete ihtiyacınız yok. Ayrıca soruyu tam olarak anlayamadım, ekran kartınız 250 TL'den çok daha fazlasını kazandıracaktır.
 
Hocam günlük sartlar için iyi internetiniz tavsiye etmem minig yapmanızı TurkNet'i denemenizi tavsiye ederim uygun fiyata yüksek hız alanlar var.
 
Soruda demişki mining yaparak 500 TL kazıp 250 TL'lik paketi yaptırsammı. İnternet yetmiyorsa yaptır . Elektrik fiyatını unutma ama.
 
Anladığım kadarıyla bilgisayarım benim telefonuma bilgisayarıma internetini ödemesi için mining yapsın. Ne olur ne olmaz kenarda dursun kötü gün parası yapacağım ben onu diyor galiba.

Ben yapılmasını tavsiye etmem ama düşük ayarlar ile yapılabilir.
Ayrıca internetiniz zaten çok güzel. 2 ping ne Allah aşkına. Sanki direk sunucunun yakınında çalılıyor.
 
Pek detaylı yazmadım kusura bakmayın, işten gelince kısıtlı vaktim oluyor ve o da oyun indirmeye gidiyor, 4K monitör alıp 40-50 gb 4k filmler indirmeyi düşünüyorum, kartı günde en fazla 10-15 saat kazım yaptıracağım, pazar günleri kart kazım yapmayacak, böyle olunca kart zaten 250 tl anca kazanır gibi düşünüyorum, 25 mbps download oyun oynayan biri için çok yetersiz geliyor bana, aklıma bir oyun gelse indirene kadar oynamaya zaman kalmıyor, geceden bıraksam da yine ertesi gün oynamak zorundayım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı