- Katılım
- 3 Aralık 2014
- Mesajlar
- 1.702
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 3
Ben de Windows 10 kurayım dedim. FPS düşüklüğü yaşadım oyunlarda.
Bende niye işe yaramadı o zaman ? Ben temiz kurulum yaptım ? İyi hoş Windows 10 en iyi Windows'da bu FPS düşüklüğü insan'ı çıldırtıyor.W10'u Temiz Kurulum yapmadan kurarsanız sorun yaşayabilirsiniz.
Hacım ben temiz kurulum yapmadan kurmuştum bilgisayarın feriştahı patladı fabrika ayarlarına sıfırlayınca kaymak gibi oldu. Düzelmezse de yapacak bişey yok 8.1'e döneceksiniz veya güncelleme gelmesini bekleyeceksiniz.Bende niye işe yaramadı o zaman ? Ben temiz kurulum yaptım ? İyi hoş Windows 10 en iyi Windows'da bu FPS düşüklüğü insan'ı çıldırtıyor.
İnternetsiz güncelleme mümkün mü acaba ?Hacım ben temiz kurulum yapmadan kurmuştum bilgisayarın feriştahı patladı fabrika ayarlarına sıfırlayınca kaymak gibi oldu. Düzelmezse de yapacak bişey yok 8.1'e döneceksiniz veya güncelleme gelmesini bekleyeceksiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.