İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kararıyla durak ve üst geçişlere "Sizin metroyla buluşmanız engelleniyor" asılacak

Katılım
11 Mayıs 2020
Mesajlar
45.968
Makaleler
52
Çözümler
580
Yer
KKTC
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İmamoğlu'nun metro projelerine CB kararıyla onay verilmemişti. İmamoğlu bütün gelişmelerden halkı haberdar edeceğini, İmamoğlu bugüne kadar afişe etmediğini ancak artık afişe edeceğini belirtti. İBB Başkanı İmamoğlu'nun kararıyla bütün durak ve üst geçitlere "Ey halkımız, sizin metroyla buluşmanızı engelliyorlar" yazısı asılacak.
İmamoğlu konu hakkındaki açıklamalarını şu şekilde dile getirdi:

Bütün duraklara, üst geçitlere yazacağız; Ey halkımız, sizin metroyla buluşmanızı engelliyorlar. Bugüne kadar bunu yapmadım artık afişe edeceğim.

 
Son düzenleyen: Moderatör:
@mustaine,
Bu link her şeyi açıklıyor aslında.

Ah o seçim yok mu! İki kez kaybettikleri hani. Kendilerine yediremediler, yediremeyecekler de. Bu ilk kayıpları olmayacak :)
 
@mustaine, ikinci seçimi de bir milyon fazla oy farkıyla kaybetmişlerdi ;) Öyle hatırlıyorum.

Ben aslında bu halktan da şüpheliyim dürüst olmak gerekirse. Sokakta herkes şikayet ediyor, haklılar da ancak fark ettiyseniz bu şikayetlere karşı çıkan bir kesim de var. Bu kesim bizim kameralar karşısında gördüklerimizden çok daha fazla. (bkz. Mitingler) Bu şüphe beni yiyip bitiriyor. 2023'ü kaybedersek bu ülkede cidden yaşanmaz. Artık lastik botla mı kaçarım bilmiyorum ama kaçacağım bir şekilde. Neyse, çok da kötüye yormamak lazım.
 

Geri
Yukarı