Amazon Preo MS08 kulaklık iadesini kabul eder mi?

Federikos

Decapat
Katılım
7 Aralık 2021
Mesajlar
138
Çözümler
1
Yer
Antalya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, 17 Aralık 2021'de Amazon'dan Preo MS08 Bluetooth kulaklığını sipariş vermiştim. Ürün 20 Aralık'ta elime ulaşmıştı ve sıkıntısız kullanıyordum, ta ki 8 Ocak'a kadar. Açma tuşuna bastığımda çalışmıyordu, defalarca denedim olmadı. Kulaklığın bir de kablosunu takıp Bluetooth'suz çalıştırma özelliği vardı onu deneyeyim dedim ve o çalışıyor, ses veriyor fakat Bluetooth'lu kısım çalışmıyor.

31 Ocak'a kadar iade hakkım var. Amazon'a göndersem iadeyi kabul ederler mi sizce? Ürünü bozacak hiçbir şey yapmadım bu arada.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam amazon büyük ihtimal kabul eder iadeyi de, bence bir daha preo marka almayın. Teknosa'nın kalitesiz bir markası. Arkadaşımda kulaklığı vardı 1 ay sonra mikrofon çalışmamaya başladı, mouseu vardı o da çift tıklamaya başladı 2-3 ay sonra. Yani ben önermiyorum. Ona para vermektense daha kaliteli kulaklıklar alabilirdiniz.
 
Hocam Amazon büyük ihtimal kabul eder iadeyi de, bence bir daha Preo marka almayın. Teknosa'nın kalitesiz bir markası. Arkadaşımda kulaklığı vardı 1 ay sonra mikrofon çalışmamaya başladı, fareyi vardı o da çift tıklamaya başladı 2-3 ay sonra. Yani ben önermiyorum. Ona para vermektense daha kaliteli kulaklıklar alabilirdiniz.

Görüntüsü hoşuma gitmişti biraz araştırdıktan sonra ben de Teknosa'nın markası olduğunu öğrendim tereddüt etmiştim ilk başta ama sonra amann al deyip geçmiştim keşke demeseymişim bir daha yakınından geçmem bu markanın.

Satıcı Amazon.com.tr'yse kabul eder. Bence de gönderin daha iyi bir marka tercih edin. AliExpress'te satılan birkaç dolarlık ürünlerden farkı yok o markanın.

Evet, Amazon tarafından satılır ve gönderilir yazıyordu.
 
Bildiğim kadarıyla kulaklık vb. ürünler hijyen yönünden iade alınmayabiliyor... Geçmişte benzer uygulamaları gördük. Ancak Amazon için durum farklı olabilir, kesin birşey söylemek doğru olmaz.
 

Geri
Yukarı