Razer DeathAdder V2 Mini vs. Razer DeathAdder essential

Praitha

Decapat
Katılım
16 Mayıs 2021
Mesajlar
179
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar almayı düşünüyorum. İkisinden biri ve fiyatları neredeyse aynı essential çok eski olarak duydum. Sizce hangisini almalıyım? V2 mininin özellikleri de iyi geldi bana. Hangisini almalıyım ve neden? Açıklayabilir misiniz rica etsem? (claw grip tutuş şekline sahibim şu anki farem G300s sizce aralarında çok fark var mıdır V2 mini ile sol tıkı birazcık sert basmaya başladı G300sin o yüzden değişmek istiyorum. G300'si rahatça kullanabiliyorum ki G300sde küçük bir mouse V2 miniyi önerir misiniz?)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Razer Deathadder Essential deathadder elite'den sonra çıkmış olmasına rağmen deathadder elite'den kötü özelliklere sahip. Deathadder elite'ye göre kötü olan bir mouse'un v2 mini'den iyi olması beklenemez. V2 mini almanı tavsiye ederim. Yaklaşık 1 sene G300s kullandım. Geçtikten sonra aradaki farkı net hissedeceğine eminim :)
 
Razer DeathAdder essential DeathAdder Elite'den sonra çıkmış olmasına rağmen DeathAdder Elite'den kötü özelliklere sahip. DeathAdder Elite'ye göre kötü olan bir farenin V2 Mini'den iyi olması beklenemez. V2 mini almanı tavsiye ederim. Yaklaşık 1 sene G300s kullandım. Geçtikten sonra aradaki farkı net hissedeceğine eminim :)

Ya bir de güzel macro yapabilir miyim? G300s de mesela 9 tuş varsa 6'sında macro kullanıyorum ona geçince maalesef 2'ye düşecek ama yani yapabilirim değil mi tepkimesi G300SDEN daha mı iyi olur sence macroların?
 
Tepki süresi olsun, mouse skatezleri olsun tuş sesleri olsun G300s'le arasında dağlar var. Şöyle söyliyim yaklaşık 7 sene önce bende G300s'i ilk aldığımda o yanlardaki 4 makro tuşunu aşırı kullanıyordum. Minecraft için atamıştım o makro tuşlarını. O zamanlar parmaklarım kısa olduğu için klavyede 1 ve 3 tuşlarına seri seri yetişemiyordum bende çözümü o tuşlarda bulmuştum. Sonra o senenin yazında Deathadder Chroma'ya geçtim, çağ atlamış gibi oldum. Makro tuşlarının eksikliğini hissettim tabi kısa bir süre ama sonrasında zaman geçtikçe alıştım. Şimdi ise 5 gün önce Deathadder Chroma'yı emekli ettim, Razer Basilisk v2 kullanıyorum. Artık mouse konusunda Razer'dan kolay kolay vazgeçmem.
 
Tepki süresi olsun, mouse skatezleri olsun tuş sesleri olsun G300S'le arasında dağlar var. Şöyle söyleyeyim yaklaşık 7 sene önce bende G300S'i ilk aldığımda o yanlardaki 4 makro tuşunu aşırı kullanıyordum. Minecraft için atamıştım o makro tuşlarını. O zamanlar parmaklarım kısa olduğu için klavyede 1 ve 3 tuşlarına seri seri yetişemiyordum bende çözümü o tuşlarda bulmuştum. Sonra o senenin yazında DeathAdder Chroma'ya geçtim, çağ atlamış gibi oldum. Makro tuşlarının eksikliğini hissettim tabii kısa bir süre ama sonrasında zaman geçtikçe alıştım. Şimdi ise 5 gün önce DeathAdder Chroma'yı emekli ettim, Razer Basilisk V2 kullanıyorum. Artık mouse konusunda Razer'dan kolay kolay vazgeçmem.

Ayrıntılı yazınız için çok teşekkür ederim. Almayı düşünüyorum hele 199TL fiyatı bulmuşken kaçırmak istemedim bir de yanında Razer Kraken X de ucuzken alabilirim çok konforlu diye duydum neyse her şey için teşekkürler iyi günler dilerim.
 
Ayrıntılı yazınız için çok teşekkür ederim. Almayı düşünüyorum hele 199TL fiyatı bulmuşken kaçırmak istemedim bir de yanında Razer Kraken X de ucuzken alabilirim çok konforlu diye duydum neyse her şey için teşekkürler iyi günler dilerim.
Deathadder V2 Mini kullanıcısıyım. Saymadım ama en az 6 ay olmuştur ve tek bir sıkıntısını görmedim. Eli çok terleyen biri olmama rağmen gripleri kaymayı engelliyor. Sensörü, kablosu ve skatezleri kaliteli. Kaçırmayın derim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı