Glarious0
Hectopat
- Katılım
- 8 Eylül 2021
- Mesajlar
- 1.885
- Çözümler
- 4
Tek böbrekle yaşanır mı acaba?Kardeşim gidip böbreğin birini satıyorsun sonra burun estetiği yaptırıyorsun ardından spora yazılıyorsun sonra PC topluyorsun.
Tek böbrekle yaşanır mı acaba?Kardeşim gidip böbreğin birini satıyorsun sonra burun estetiği yaptırıyorsun ardından spora yazılıyorsun sonra PC topluyorsun.
Hocam ileride zengin olursanız beni unutmayın. Bi' çocuk vardı Tyler Durden ceketi severdi diye beni hatırlarsınız.19, üniversite hazırlıktayım.
Tek böbrekle yaşanır mı acaba?
Ben yerine ilkokulda yetiştirdiğim fasulyelerden taktım işe yarıyor.Oo böbreksiz bile yaşanır (!)
Hee iyi o zaman.Oo böbreksiz bile yaşanır (!)
Ben yerine ilkokulda yetiştirdiğim fasulyelerden taktım işe yarıyor.
Yok hocam unutmam seviyorum seni.Hocam ileride zengin olursanız beni unutmayın. Bi' çocuk vardı Tyler Durden ceketi severdi diye beni hatırlarsınız.
Bu kadar sevgilisi olan erkeğin durumu iyi o zaman. Ne kadar para olması lazım ki bu işler için?E kız bulsa sonra yemeğe gitseler, hesabı ödeyemez parası yok. Sinemaya gidemez, parası yok. Film izleyemezler, elektrik pahalı. Kıza çikolata alamaz, parası yok. Kızı lunaparka götüremez, parası yok. Kıza hediye alamaz, parası yok. Kızla hobi edinemez, parası yok. Kızla yürüyüş belki yapabilir, su alacak parası varsa.
Bu kadar sevgilisi olan erkeğin durumu iyi o zaman. Ne kadar para olması lazım ki bu işler için?
Sonra böbrek taktırıyorsun.Kardeşim gidip böbreğin birini satıyorsun sonra burun estetiği yaptırıyorsun ardından spora yazılıyorsun sonra PC topluyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.