Başınızdan geçen ürkütücü olayları anlatın

11 yaşımdaydım galiba tam hatırlamıyorum o zamanlar mezarlığa gitmiştik çocuklarla yakalamaca tarzı bir oyun oynuyorduk. Sonra saklambaç oynamaya başladık herkesten uzak bir yere saklanmıştım birden arkamda tam omuzumda bir el hissetim omuzuma dokundu arkadaşlarım beni buldu diye üzülürken arkama baktığımda kimse yoktu.
 
Annem ben ve kardeşim eve doğru geliyorduk. Kardeşim o zaman küçüktü. Bir adam yolda giderken arkadan hızlıca geldi ve bir ands durdu. Adamın elinde silah vardı. Yürüyen adamın bacağına sıkmıştı. Annem ile komşusu züccaciyedeydi. Bende kardeşimle bekliyordum. Bir genç ile bebek arabasını kenara çektik. Sıktıktan sonra adam kaçtı. Gerçek bir olay yalan söylemiyorum. Sallasam bu kadar uzun yazmazdım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Babamla birlikte kardeşimi parka götürmüştük, biz kardeşime bakarken arkada bulunan spor alanında ki halterden bir anda yüksek bir düşme sesi geldi (halterin kendiliğinden düşme ihtimali yok, ancak birisi yukarı kaldırıp bir anda bırakırsa öyle bir ses çıkar.) Sesin gelmesiyle arkamızı döndük - sesin gelmesiyle arkamızı dönmemiz arasında bir saniye bile yoktur - fakat hiç kimse yoktu, hâlâ o sesin nasıl geldiğini bulamadık.
 
Sokakta yürürken tinerciler 5 TL istedi. Ben de yok dedim ve 2v1 yaptım. Birisi kaslıydı 195 boylarında 120 kiloydu diğer 175 boylarında zarganaydı. İkisini de dövdüm sonra polis geldi. Polis geldikten sonra ifademi aldılar falan öyle bir hikaye işte.
 
Rüyamda namaz kılan bir adam bir anda bana bağırmaya başlamıştı ve uyandım sonrasında tekrar yattım ve bu sefer çıplak bir kadın aynı şekilde gözleri siyahlaşarak bağırmaya başlamıştı .
 

Geri
Yukarı