10-12 bin TL arası Gaming laptop önerisi

Hocam bende Abra V5 almayı düşünüyordum ama herkes çok kötü oldunuz söylüyor ısınma sorunundan dolayı. Hiçbir sıkıntı olmadı mı?

Hocam bende yorumları çok okudum videolarını izledim ama 7,8 kişinin ısınıyor demesine takmadım aldım. Çok da memnunum daha ısınma sorunu görmedim oyunlarda da güzel FPS veriyor. Tek kötü yanı kapakta parmak izi bırakıyor o kadar. (her laptop gibi ısınıyor ısıyı klavyeye çok vermiyor elim daha hiç yanmadı genelde kucağımda kullanıyorum yansa zaten bacağım yanar.)
 
Hocam bende yorumları çok okudum videolarını izledim ama 7,8 kişinin ısınıyor demesine takmadım aldım. Çok da memnunum daha ısınma sorunu görmedim oyunlarda da güzel FPS veriyor. Tek kötü yanı kapakta parmak izi bırakıyor o kadar.
Daha detaylı inceleme yaparsanız sayının 7-8 olmadıgını anlarsınız. Sizin cihazınızın ısınmadıgını soyluyorsunuz oyunlarda işlemcinizin hangi frekans da çalıştığını biliyor musunuz ? Rica etsem bir video paylasır mısınız acaba Cinebench R23 testinde.

All Core olarak testi baslatın işlemcinin kaç Ghz işlediğini izleyin sonrasında anında kaç derece olduğunu görün ve bir anda 70 80 dereceye düştüğünü göreceksiniz ve bu ısınmıyor anlamına geliyor. Çünkü 4.00 Gz ile baslayan ıslemcı kendını sogutmak ıcın 2.70 3.00 Ghz ye cekiyor :)

O cihazda ciddi anlamda Throttling var.
 

Geri
Yukarı