PlayStation 5'in geleceği var mı?

Ekonomi açısından en kötü seçenek PS5 bence, PC'den bile pahalı uzun vadede. Oyunları çok pahalı. Konsol alınıcaksa bence Xbox en doğru seçenek Gamepass'ide alırsın oh mis. Konsol oyuncuları 30 fps'e mahkum mu ? bence evet ps5 bile 60 fps veremiyorsa zaten bu sorunun cevabı açıktır. Xbox Series X 60 fps veriyor diye biliyorum ben.
Konsollar hakkında çok fazla bilgim yok ama ps5 sadece yüksek çözünürlükte 30fps vermiyor mu?
 
Konsollar hakkında çok fazla bilgim yok ama ps5 sadece yüksek çözünürlükte 30fps vermiyor mu?
Arkadaş 60 fps veremiyor demiş pek bilgim yok, yüksek çözünürlükten kastımız 4k herhalde ? PS5 veya Xbox Series X alıp zaten 1080p monitörde oynanılmaz herhalde :)
 
Konsolun ne kadar guclu oldugu onemli degil bence Nintendo Switch çoğu telefondan güçsüz 5 senede 100 milyona yakın satmış ve exclusive oyunlari 40-50 milyon satıyor en fazla satan exclusive oyunlarında ilk 5 Nintendo'nun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi fikrim diye belirttim. Ben de 10 senelik bir PS kullanan biri olarak söylüyorum. Herkesin fikri değişebilir ama emin olun PS devri biter.

Kendi fikrin ama emin ol bitmez. Yurt dışında fiyatlar sabit, orada ekonomik sıkıntılar yok. Amerikalı/Avrupalı birinin hem Xbox, hem PS hem de bilgisayarı var. Birden fazla makine alıyorlar, bizim gibi değiller.

--

Ve bu arada, 30 ile 60 FPS arasında gözle görülür bir fark var. Birçok oyun 60 FPS veriyor PS5 de. Bazı oyunlar da bu yoksa bilemem. Firmalar yavaş güncelliyor. Örneğin Witcher 3 daha güncellenmedi.
 
PS2, PS3 ve PS4 konsolları Xbox yanından bile geçemez ama şu anda Xbox Series X, PS5'i geçiyor.
PS5 ve Series X kıyaslaması için haklı olabilirsin ama geçmiş konsollarda Xbox'ın mağlup olduğu satış rakamları ve exclusive oyunlarının aldığı ödüller ve kaliteleri ile çok açık belli.
 

Geri
Yukarı