Neden imza bölümüne sisteminizi yazma gereksinimi duyuyorsunuz?

Technopat dışındaki bağlantıları koymak yasak. Instagram, Steam gibi vesaire. Asıl sorulması gereken soru bu. Koyulan bu sert kurallar 15 yıl öncesinden kalma. Belki adam arkadaş çekmek için yazıyor?
Technopat dışındaki bağlantıları değil, özel adres yazmak yasak. Bu da aşırı saçma. Bir websitem var ve açık açık "özel" olmamasına rağmen kaldırıldı mesela.
 
İmzasına sistemini yazan kullanıcı en sevdiğim kullanıcı! Yardımcı olurken bir sürü gereksiz sorudan kurtuluyoruz. O arkadaşlara teşekkürler.
Tabii bu bazı sorunlara neden olabiliyor. "İmzanızdaki sistem" diye belirtirseniz eğer birine yardımcı olurken işte o zaman uyarı alma ihtimaliniz çok yüksektir. O bileşenleri mesajınızda belirtmek gerekiyor, tabii ki de yine de çok yardımcı oluyor. Kendime ve bunu yapan diğer üyelere bende teşekkür ederim :)
 
Technopat dışındaki bağlantıları değil, özel adres yazmak yasak. Bu da aşırı saçma. Bir websitem var ve açık açık "özel" olmamasına rağmen kaldırıldı mesela.

Özel adres yazan yok ki. Sıkıntı da burada. Ben de bundan muzdaribim. İlk zamanlar Spotify ve Steam adresimi yazmıştım. Özel adres yazmak yasak diyerek kaldırıldı. Bunun neresi özel adres? Ne var yani bunları paylaştıysam? Sanki evin adresini yazıyorum. 😒 Reklam amaçlı kendi YouTube kanalını koyar veya link kısaltma siteleri var, onlardan birini koyarsın hadi bunu anlarım. Fakat imzaya ne site dışında link koyabiliyorsun nede resim vesaire. Her şey yasak yahu.
 
Burada onemli olan tamamen bakis acisi, 3 yil once sistem toplarken bu imzalarin bana cok guzel katkisi olmustu,ben baktigimda ekran kartini,hangi islemciyle kullaniyor, ram i kac gb kullaniyor hangi marka kullanmis vs. bunlari goruyorum bir cok kisi gibi ,ama sizin anlattiginiz sekilde anlasilmasi icin bu forumun en basta adinin Technopat olmamasi gerekir. Burasi teknoloji forumu oldugu icin bu sekilde bakmamaniz gerekir. Ornegin arac modifiye forumunda kullanicilarin kendi kullandiklari modifiye parcalari ve arac modellerini imzalarina yazmalari gibi , bu da normal ve olmasi gereken birsey .
 
Benim yazma sebebim sistemimdeki herhangi parçayı kullanan veya aynısını almak isteyen birisi olursa direkt görebilmesi. Ki çok sık yaşıyorum, birisine yardımcı olurken arada "şu parçayı almayı düşünüyorum memnun musun?" tarzı sorular gelmesine. Çoğunlukla masaüstü bilgisayarlar bölümünde takıldığım için bilgisayarımın bilgisi var. Telefon, araba, saat markası eklemiyoruz hoş.

İster güncel en güçlü parçaları ister 2000 model donanım kullanıyor olsun bence herkes sistemini imzasına yazmalı. Bu şekilde dengesiz bir sistem veya bilinen bir soruna sahip parçalara karşı o üye bilgilendirilebilir.
 
Sen neden imzana sevdiğin bir sözü, kişiyi ya da her ne ise onu yazmak istediysen insanlar da o sebepten imzasına sistemini yazma gereği duymuş. Yani kısacası "Paşa Keyfi" öyle istemiş. Ek bir cevap olarak da Sanane?
 
Herkesin imzasında 50.000 TL'lik sistem yazmıyor ki Core 2 Duo sistemi olan da imzasına yazıyor. Niye böyle bir alınganlık içine girdiniz anlamadım. Donanım odaklı forumda imzada sistem yazması kadar doğal bir şey yok.
 

Geri
Yukarı