GDDR6 olduğu için Palit daha iyi. Ama önerim RX 6500 XT.
Ben Gigabyte aldım. Aldıktan 15 gün sonra bunu gördüm. Canım biraz sıkıldı ama performans olarak fark olmaması bir nebze rahatlatıyor. 4.5 civarlarına görmüştüm belki yine iner o kadar.
5-10 FPS farkı var aralarında. GDDR6 daha mantıklı.
İşte bu yüzden dedim ki GTX 1650 dışında kart almayacağım 6500 XT alırdım fakat güç kaynagım yetmiyor 6500XT 8 pin istiyor.
Merhaba bütçem 4300 TL altı.
Evet daha mantıklı olabilir ama anakartım GDDR6 destekliyor mu bilmiyorum şu an da kullandıgım ekran kartı GT 1030 GDDR 5 destekliyor ise Palit daha mantıklı gibi.
O zaman iyi fiyat takibi yapın ama kesinlikle 1650 alacaksanız gddr6 bellekli olsun. ddr 5 ve 6 arasında %10 kadar bir performans farkı var.İşte bu yüzden dedim ki GTX 1650 dışında kart almayacağım 6500 XT alırdım fakat güç kaynagım yetmiyor 6500XT 8 pin istiyor.
Merhaba bütçem 4300 TL altı.
Evet daha mantıklı olabilir ama anakartım GDDR6 destekliyor mu bilmiyorum şu an da kullandıgım ekran kartı GT 1030 GDDR 5 destekliyor ise Palit daha mantıklı gibi.
Bir de acaba yazabilir misiniz Palit'in veya INNO3D'nin arkasında metal plaka var mı sogutma icin bir de güç kaynagım tx powermax 400W sanırsam 6 pin giriş destekliyor yani güç girişi desteklemiyordur umarım ekstradan. Direk anakart tak çalıştır olması + dır her zaman.
5-10 FPS farkı var aralarında. GDDR6 daha mantıklı.
O zaman iyi fiyat takibi yapın ama kesinlikle 1650 alacaksanız GDDR6 bellekli olsun. DDR 5 ve 6 arasında %10 kadar bir performans farkı var.
Peki GDDR6 alsam bir sorun olur mu anakartım A320M HDV r4.0 yani taksam çalışır mı? Anakarttan anakarta değişiyor diye duydum bazılarına GDDR6 takılmıyor diye duydum o yüzden sordum.
Kısa ve net cevap; öyle bir şey yok. Takıp sorunsuzca kullanabilirsin.Peki GDDR6 alsam bir sorun olur mu anakartım A320M HDV r4.0 yani taksam çalışır mı? Anakarttan anakarta değişiyor diye duydum bazılarına GDDR6 takılmıyor diye duydum o yüzden sordum.
Kısa ve net cevap; öyle bir şey yok. Takıp sorunsuzca kullanabilirsin.
Öyle bir kaide yok, yok, yok. Sana son kez söylüyorum öyle bir şey yok. O anakarta RTX 3090 takman sorun teşkil etmez bile.
Bunları kimden öğrendin bilmiyorum ama iletişimi kesmeni öneririm.
Teşekkürler o zaman Palit'in kartını alacağım teşekkürler konu burada benim için sonlanmış oldu iyi günler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.