GTX 1650 hangi marka alınmalı?

• Konuyu başlatan weoji0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 1.933
GDDR6 olduğu için Palit daha iyi. Ama önerim RX 6500 XT.

İşte bu yüzden dedim ki GTX 1650 dışında kart almayacağım 6500 XT alırdım fakat güç kaynagım yetmiyor 6500XT 8 pin istiyor.

Merhaba bütçem 4300 TL altı.
5-10 FPS farkı var aralarında. GDDR6 daha mantıklı.

Evet daha mantıklı olabilir ama anakartım GDDR6 destekliyor mu bilmiyorum şu an da kullandıgım ekran kartı GT 1030 GDDR 5 destekliyor ise Palit daha mantıklı gibi.
Bir de acaba yazabilir misiniz Palit'in veya INNO3D'nin arkasında metal plaka var mı sogutma icin bir de güç kaynagım tx powermax 400W sanırsam 6 pin giriş destekliyor yani güç girişi desteklemiyordur umarım ekstradan. Direk anakart tak çalıştır olması + dır her zaman.

İşte bu yüzden dedim ki GTX 1650 dışında kart almayacağım 6500 XT alırdım fakat güç kaynagım yetmiyor 6500XT 8 pin istiyor.

Evet daha mantıklı olabilir ama anakartım GDDR6 destekliyor mu bilmiyorum şu an da kullandıgım ekran kartı GT 1030 GDDR 5 destekliyor ise Palit daha mantıklı gibi.

Dostum RAM ve VRAM birbirinden bağımsız. GDDR6 takman bir sorun teşkil etmiyor. Öyle olsaydı DDR6 diye RAM'ler mevcut olurdu.

Bir de acaba yazabilir misiniz Palit'in veya INNO3D'nin arkasında metal plaka var mı sogutma icin bir de güç kaynagım tx powermax 400W sanırsam 6 pin giriş destekliyor yani güç girişi desteklemiyordur umarım ekstradan. Direk anakart tak çalıştır olması + dır her zaman.
O zaman iyi fiyat takibi yapın ama kesinlikle 1650 alacaksanız gddr6 bellekli olsun. ddr 5 ve 6 arasında %10 kadar bir performans farkı var.

O zaman iyi fiyat takibi yapın ama kesinlikle 1650 alacaksanız GDDR6 bellekli olsun. DDR 5 ve 6 arasında %10 kadar bir performans farkı var.

Peki GDDR6 alsam bir sorun olur mu anakartım A320M HDV r4.0 yani taksam çalışır mı? Anakarttan anakarta değişiyor diye duydum bazılarına GDDR6 takılmıyor diye duydum o yüzden sordum.

Peki GDDR6 alsam bir sorun olur mu anakartım A320M HDV r4.0 yani taksam çalışır mı? Anakarttan anakarta değişiyor diye duydum bazılarına GDDR6 takılmıyor diye duydum o yüzden sordum.

Öyle bir kaide yok, yok, yok. Sana son kez söylüyorum öyle bir şey yok. O anakarta RTX 3090 takman sorun teşkil etmez bile.
Bunları kimden öğrendin bilmiyorum ama iletişimi kesmeni öneririm.

Kısa ve net cevap; öyle bir şey yok. Takıp sorunsuzca kullanabilirsin.

Öyle bir kaide yok, yok, yok. Sana son kez söylüyorum öyle bir şey yok. O anakarta RTX 3090 takman sorun teşkil etmez bile.
Bunları kimden öğrendin bilmiyorum ama iletişimi kesmeni öneririm.

Teşekkürler o zaman Palit'in kartını alacağım teşekkürler konu burada benim için sonlanmış oldu iyi günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı