Ideapad Gaming 3 Ryzen 5 5600H RTX 3060 laptop 16.999,00 TL


Bilmiyorum hafta sonuna kadar zam gelmezse alacağım gelirse artık bakacağız.

Versus'dan baktıgım için oyle oldu herhalde. Çok arastıramadım daha yeni haberim oldu bu PC'den :D
 
Çok fark yok zaten. Ben R9 5900HX kullandım, 7 5800H'tan pek farkını görmedim aman aman o yüzden senin için fazlasıyla yeterli olacak 5600H.
 
Çok fark yok zaten. Ben R9 5900HX kullandım, 7 5800H'tan pek farkını görmedim aman aman o yüzden senin için fazlasıyla yeterli olacak 5600H.

Ben de oyle dusunuyorum inşallah bir zam gelmez de çünkü 5800H'li versiyona 2 k zam geldi 1 günde zam üstüne zam koyuyolar.

Ayrıca şöyle bir bilgi vereyim, daha çok eskidendir duran bir PC değil bu önceden arattıgımda R7 5800H versiyonu hariç çıkmamıştı. Ayrıca daha 5 tane değerlendirme var fark ettiysen, bakabilirsin. Yani indirimin devam etmesi söz konusu olabilir, zaten stoktaki malı satıyorlar daha rahat satmak için bir taktik yapmış olabilirler :D :D

 
Son düzenleme:
Merhaba, bu leptopla alakalı teknik linki buraya bırakayım.

60Wh bataryası gözükmekte,

1- Prize takılı olmadan ofis kullanımında %50-60 parlaklıkta ( Chromeda sekmelerde dolaşma ve adobe photoshop/illustrator gibi 2d tasarım programlarını kullanmak. ) kaç saat götürür ?

2- yine aynı parlaklıkta oyun oynarken (Valorant-LOL) kaç saat götürür ?

3- akşam sadece dizi-film izleme kullanımında %20-40 parlaklıkta kaç saat götürür?

tahminlerinizi almak isterim.
 
Ben de aynı şekil r7 işlemcili versionunu alacaktım ki hepsiburada kendi satışını kaldırdı 20k oldu, bu sabah yine 18.5k oldu, para yatırmaya gidecektim yine kaldırdı. Bekleyip beklememek arasında çok kaldım. Ryzen 5 li modelinin fiyatı artar mı alsam mı hemen bilemedim
 
Ben de aynı şekil R7 işlemcili versionunu alacaktım ki Hepsiburada kendi satışını kaldırdı 20k oldu, bu sabah yine 18.5k oldu, para yatırmaya gidecektim yine kaldırdı. Bekleyip beklememek arasında çok kaldım. Ryzen 5'li modelinin fiyatı artar mı alsam mı hemen bilemedim.

Ben sizin yerinizde olsam R5'i anında alırdım çünkü yine fiyat arttırcaklar ikisini de alamadan kalmanızı pek önermem.
Merhaba, bu laptopla alakalı teknik linki buraya bırakayım.

60wh bataryası gözükmekte,

1- prize takılı olmadan ofis kullanımında %50-60 parlaklıkta ( Chrome'da sekmelerde dolaşma ve Adobe photoshop/illustrator gibi 2D tasarım programlarını kullanmak. ) Kaç saat götürür?

2- yine aynı parlaklıkta oyun oynarken (Valorant-LoL) kaç saat götürür?

3- akşam sadece dizi-film izleme kullanımında %20-40 parlaklıkta kaç saat götürür?

Tahminlerinizi almak isterim.

1. soru: Bence ofis kullanımında Adobe programları ve Chrome için en fazla bir 3.5-4.5 saati var **ancak** Adobe, 2D veya -hangi programsa - agırlıklı kullanırsanız en fazla 2.5 - 3.5 saat gideri var. Laptopların bu batarya sureleri normal olandan, satıcıların oraya yazdıkları batarya kullanım sürelerine takılmayınız ekran açık kalma süresini de koyabilıyorlar.
2.soru: Yazdıgınız oyunlar düsük-orta arası oyunlar. Yani 3.5 saate kadar oynayabileceginizi düsünüyorum ancak parlaklık ve diğer faktörler de etkili olacaktır.
3. soru: Dizi film %20 - %40 arası kullanımda çok fazla enerji harcayacagını düsünmüyorum, bence en abartılmış hali 4.5 - 5 saat goturebilir.

Uyarı: En fazla halleriyle yazılmıştır bu kadar da gitmez diye yorum yapmayın.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı