- Katılım
- 2 Ocak 2015
- Mesajlar
- 4.672
- Çözümler
- 2
FIVR sekmesinden unlock adjustable voltage açıp CPU Core ve CPU Cache kısımlarından. Offset Voltage Core için -80, Cache için 60. BSOD yersen cache'i 50 yapmayı dene.
Hocam dediğin FIVR sekmesine nasıl gireceğimFIVR sekmesinden unlock adjustable voltage açıp CPU Core ve CPU Cache kısımlarından. Offset Voltage Core için -80, Cache için 60. BSOD yersen cache'i 50 yapmayı dene.
Hocam dediğin FIVR sekmesine nasıl gireceğim![]()
Evet.Doğru mu yaptım ?
Tamamdır kaydettim ayarları.
R23 ve sıfırdan HWInfo açarsan iyi olur.Tamamdır kaydettim ayarları.
Şimdi yeniden mi test yapayım ve hangi testi yapacağım ?
Turbu mod ve turbo fan açık şekilde başlattım testi,HWInfo da açık birazdan paylaşırım sonucu.R23 ve sıfırdan HWInfo açarsan iyi olur.
Mavi ekran yersen korkmaya gerek yok, stabil değilse yersin onu.Turbu mod ve turbo fan açık şekilde başlattım testi,HWInfo da açık birazdan paylaşırım sonucu.
5 dakika oldu sonuçlar böyle test bitmedi henüz.Mavi ekran yersen korkmaya gerek yok, stabil değilse yersin onu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.