Harry Potter Oyunu: Hogwarts Legacy'den Oynanış Video Yayınlandı

Karakter ve mekan tasarımları harika olmuş. Oyunun içeriği çok fazla ve oynanacak birden fazla opsiyon sunması çok güzel. Tek sevmediğim taraf dövüş mekanikleri oldu sanırım. Oyun içerisinde script animasyonlar yerine physx dövüş animasyonları benim daha çok hoşuma gidiyor. Ben baya heyecanlandım beklediğimden iyi görünüyor. Ayrıca In-Progress olmasına rağmen oyun içi mekaniklerde hiç bir falso göremedim, bu optimizasyon konusunda beni epey ümitlendirdi.
 
Düellolar zevkli olacak gibi. Onun dışında bazı yerlerde çok kötü görünüyor. Kalabalık savaşlarda özellikle fena kötü görünüyor.
 
Anlatamayacağım, tarif edemeyeceğim bir şey var beni husursuz eden. Karakter bitki ektikten sonra yetişmesi için 25 dakika diyordu. Ayrıca pek olmamış gibi geldi.
Hocam orası beni de rahatsız etti o sunumda. Yani oyun içi 25 dakika bekleyecek miyim? Kesin kısaltma sürelerini para ile satarlar. İşte o çok kötü olur.
 
Şöyle serinin hakkını verecek bir HP oyunu göremedik yıllardır. Bundan umutlu olmak istiyorum artık. Seri ile büyük bir gönül bağım yok ancak yine de güzel bir HP oyunu oynayamamak üzmüştür hep beni.
 
Sadece konsola gelmesini de ben sevmedim. :D
Ekran Resmi 2022-03-19 05.54.30.png
 

Geri
Yukarı