CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Milyonları karanlığa gömmek kimsenin hakkı değildir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılım
11 Mayıs 2020
Mesajlar
45.999
Makaleler
52
Çözümler
580
Yer
KKTC
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu elektrik zamlarına karşı sesini duyurmuştu biliyorsunuz. Kılıçdaroğlu ödeyemeyenlerin sesi olmak istediğini belirtmişti. Bunları belirten Kılıçdaroğlu'da elektrik faturasını ödemeyeceğini belirtmişti. 22 Nisan 2022'nin akşamında Ankara'nın Pursaklar ilçesinde halkla bir araya gelen Kılıçdaroğlu yurttaşlara seslendi, yurttaşlara seslenen Kılıçdaroğlu 4 milyona yakın hanenin elektriğinin olmadığını ve bu evde en az 3, 4, 5 kişi yaşaması durumunda da bu rakamın 15-25 milyon civarına tekabül ettiğini, bu kadar kişiyi de karanlığa gömmenin kimseye hakkı olmadığını, ödemeyenlerin sesi olmak istediğini belirtti.

 
Allah belami versin ki artık ampule oy verenlerin beyninde chip veya reptallian falan. Artık olamaz abi bu kadar olamaz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Allah belami versin ki artık ampule oy verenlerin beyninde chip veya reptallian falan. Artık olamaz abi bu kadar olamaz.
Allah belanı vermesin öyle konuşma da sen neden AKP ye oy vermemek için önünüze kim gelse kurtarıcı sanıp oy veriyorsunuz ondan bahset :) İnsanların bir duruşu fikri ve düşüncesi vardır. Herkes istediği kişiye oy verir, destekler. Kimin kime oy verdiğini sorgulamak yerine neden benim oy verdigim hiç bir zaman seçilmiyor diye kendine bu tarz sorular sorabilirsin. Koyun diye tabir ettiğiniz kişileri aşağılamaktan vazgeçip gerçekleri görerek hareket edebilirsin. Ben AKP yi savunmuyorum sadece bakış açısınızı değiştirmenizi öneriyorum.. O zaman Allah belamı versin gibi cümleler kurmaktan kurtulursun 👍🏻👍🏻
 
Son düzenleme:
Allah belanı vermesin öyle konuşma da sen neden akp ye oy vermemek için önünüze kim gelse kurtarıcı sanıp oy veriyorsunuz ondan bahset :) insanların bir duruşu fikri ve düşüncesi vardır. Herkes istediği kişiye oy verir, destekler. Kimin kime oy verdiğini sorgulamak yerine neden benim oy verdigim hiçbir zaman seçilmiyor diye kendine bu tarz sorular sorabilirsin. Koyun diye tabir ettiğiniz kişiler aşağılamaktan vazgeçip gerçekleri görerek hareket edebilirsin. Ben akp yi savunmuyorum sadece bakış açısınızı değiştirmenizi öneriyorum. O zaman Allah belamı versin gibi cümleler kurmaktan kurtulursun 👍🏻👍🏻

Doğru fakat kim gelirse gelsin çalmazsa bu kadar kötü durumda olmayız.😉
 
@Zoneradious arkadaş haklı yalnız. Savunanlar körü körüne savunuyor ve savunmaları için mantıklı bir sebebi yok. İsterse her şeyimi alsın, ben gene ona oy veririm diyen adamlar var. Bu koyun olmuyor da ne oluyor? Ben de size sormuş olayım madem bakış açınız çok genişse.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı