iPhone 5S'in Kaç Sene Ömrü Kaldı ?

tahayusuf23

Hectopat
Katılım
24 Mart 2014
Mesajlar
549
Yer
Elazığ
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Oyun oynamıyorum ve müzik dinlemiyorum. Günde 4 bilemedin 5 kez sosyal ağlarda gezerim. 2 günde bir şarja takarım. 7-8 saat ekran süresi alıyorum. 3 günlük sıfır telefon kaç sene daha kasmadan rahat kullanabilirim ?
 
Son düzenleme:
Kim bilebilirki? Şans işi biraz. Tahminimce 2.5 yıl rahatsın.
 
Bence temiz kullanırsan 5 yıl kullanabilirsin. Bu arada hayırlı olsun. Hangi rengini aldınız ve aldığınızda telefondaki İOS sürümü kaçtı ?
 
İlk günkü performansını beklemezsen standart telefon görevini en az 3-4 yıl daha yapar. Yavaşlamalar, takılmalarla karşılaşabilirsin. O kadar yıllık telefon için normal olan şeyler bunlar.
 
8.3 gayet iyi, güncelleme 9 versiyonlarına. 8.3 ile devam edebildiğin kadar devam et. Bazı uygulamalar IOS 9 desteği istiyor o yüzden mecbur kalabilirsin. Ama Facebook, İnstagram gibi birkaç popüler uygulamaların desteği 8.3 için uzun yıllar devam edecektir. O yüzden bayağı seneler kullanırsın.
 
Valla geçen bir akrabamda İphone 5 gördüm ne bir kasma ne bir donma vardı cihazda gıcır gıcır yeni gibi çalışıyordu o yüzden 5S için bence 2 yıl çok rahat sorunsuz kullanırsın. Aslında şuan iyi bir alternatif oldu 1500 liraya düşmesiyle birlikte alınabilir bir cihaz hale geldi.
 
2-3 yıl çok rahat bir şekilde kullanabileceğiniz bir cihaz. Performansı iPhone 6'ya yakın. Hayırlı olsun.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı