My Funny Valentine
Hectopat
- Katılım
- 18 Şubat 2021
- Mesajlar
- 3.753
- Çözümler
- 2
13000'e topladığın PC ne PS5 eder ne de Xbox Series X eder.
Game Pass PC'de de var zaten.
"Ne eder" derken ben PC PS5'ten ya da Xbox'tan daha iyi demedim zaten.
13000'e topladığın PC ne PS5 eder ne de Xbox Series X eder.
Game Pass PC'de de var zaten.
Bende öyle düşünüyorum hocam PS4 mantıklı ama kısa zamanlı olur.
Ama PS5 tam tersi uzun zaman kullanabilirim. Game Pass tarzı sistemde gelecek. Biraz fazla para vereceğiz ama bizi 10 sene belki 15 sene götürecek.
Xbox'un varmış zaten PS5 alın, PS4'ün başardıkları ortada 9 yıllık konsol CP2077, Far Cry 6, RDR2, GoW, Death Stranding gibi oyunları çatır çatır oynatıyor. PS5'te solmayacak hemen merak etme o parayla toplayabilecegin PC 5-6 yıl sonra eskiyecek ve parçaları yükseltmek zorunda kalacaksın. Oyun fiyatlarına gelirsek 2.el piyasası fazla ve takas, PSN kardeşliği ile oyunları yarı fiyatına getirebilirsin hatta bazı PS4 oyunlarını ücretsiz PS5 sürümüne yükseltebilirsin. Game Pass benzeri bir sistem gelecek biliyorsun değil mi?
Series S'i varmış zaten 2.Xbox'u baksın adam ?Oyun fiyatlarını ekonomik olarak halledersen güle güle kullan. Ben şahsen almam. Bedava verseler de o kadar oyun parası vermek istemem. Xbox Game Pass seçeneği bu konuda daha iyi.
Series S'i varmış zaten 2.Xbox'u baksın adam?
Bence yazın PS5 al.Yazın çalışıp PS5 almak istiyorum. ailem de destek olacak mantıklı mı? Yoksa direkt PS4 mü alayım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.