Tamam hocam sistem dosyalarini onarmis ama buyuk ihtimal onunla alakali değildi. Yonetici olarak actiginizda acildiysa fotograf atabilirsiniz. Ustteki mesajimi guncelledim yapamazsaniz yazin diskpart ile halledelim.
CMD'yi acipEki Görüntüle 1381902Hocam sağ tık yapınca yeniden adlandır yazmıyor ama üst kısımda yazıyor.Burdan ise sadece isim değiştirebiliyorum.
diskpart yazin, acilan pencereye list volume yazin ve fotograf atin.Bilgisayarın yavaştır benim de eski işlemcide açılmaı uzun sürüyordu bekle açılırEki Görüntüle 1381863Açılmıyor böyle kaldı.
Bilgisayarın yavaştır benim de eski işlemcide açılmaı uzun sürüyordu bekle açılır.
Bu arada sistem ayrıldı sistem için Windows tarafından ayrılan disk bölü müdür yani sorun değil ama Windows gezgininde gözükmemesi gerekiyordu o nasıl oluyor anlamadım ama sistem ayrıldı diskinin olması normal onda bir soorun yok.
ben diskpart yazdıktan sonra cmdye hiçbirşey yazamıyorum hocamCMD'yi acipdiskpartyazin, acilan pencereyelist volumeyazin ve fotograf atin.
Ben diskpart yazdıktan sonra CMD'ye hiçbir şey yazamıyorum hocam.
Senin Windows'a ne olmuş böyle ya :Oben diskpart yazdıktan sonra cmdye hiçbirşey yazamıyorum hocam
Yeni pencere acilmiyor mu? Acilan yeni pemcereye yazacaksiniz komutlari.
Windows + r yapip oraya diskpart yazin bakalim diskpart penceresinin acilmasi lazim.
Bilgisayarım gayet hızlı bir anda kendi kendine oldu.Senin Windows'a ne olmuş böyle ya :O
Hayır bilgisayara demiyorum Windows'un yapısı mı bozulmuş demek istiyorumBilgisayarım gayet hızlı bir anda kendi kendine oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.