Yalnız olmamak nasıl bir şey?

Yanlızlık çevreye bağlı olarak değişir. Açıkçası insanlara hangi açıyla baktığınıza bağlı olarak düşünüyorum. Mesela kendimden örnek veriyorum, üniversite öğrencisiyim ama sınıftaki 1 kişiyle şimdilik alman hesabı arkadaşız geri kalanları kendilerini Kaf dağında görüyorlar ondan konuşasım gelmiyor. Ben daha çok kuzenlerimle arkadaşlarıma nazaran daha iyi vakit geçiriyorum.(Çünkü arkadaşlık bazılarının beyninde kullan at peçete olduğu için) Ne bileyim ortak bir şey yapmaya çalışın beraber aynı oyunlardan oynayın(PC, telefon) beraber gezmeye çıkın. Ha her zaman istediğiniz olmayabilir zamana bırakın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlızlık çevreye bağlı olarak değişir. Açıkçası insanlara hangi açıyla baktığınıza bağlı olarak düşünüyorum. Mesela kendimden örnek veriyorum, üniversite öğrencisiyim ama sınıftaki 1 kişiyle şimdilik alman hesabı arkadaşız geri kalanları kendilerini kaf dağında görüyorlar ondan konuşasım gelmiyor. Ben daha çok kuzenlerimle arkadaşlarıma nazaran daha iyi vakit geçiriyorum.(çünkü arkadaşlık bazılarının beyninde kullan at peçete olduğu için) ne bileyim ortak bir şey yapmaya çalışın beraber aynı oyunlardan oynayın(PC, telefon) beraber gezmeye çıkın. Ha her zaman istediğiniz olmayabilir zamana bırakın.

Benim öyle arkadaşımda olmadı. Üniversiteye gidemem. Çok fazla oyun oynamam zaten oynayacağım kimsede yok. Böyle olurya filmlerde çocukluktan bir arkadaşım dostum olsun çok isterdim.
 
Benim öyle arkadaşımda olmadı. Üniversiteye gidemem. Çok fazla oyun oynamam zaten oynayacağım kimsede yok. Böyle olurya filmlerde çocukluktan bir arkadaşım dostum olsun çok isterdim.
Alman hesabı türünden arkadaşı bulursunuz. Yeter ki art niyetli, şeref yoksunu, ırz düşmanı veya beynini kullanamayanına denk gelmeyin. Çocukluk arkadaşı zor hocam bu dönemde.
 
Bu mesaj tanıdık geliyor mu?


Çok haklı birisi ve açtığınız konular çok saçma. Amacınız ne kendinizi millete acındırmak mı?

Profil fotoğrafın vs sanki şu anda bulunduğun halden memnunmuşsun gibi geliyor. Yapabileceğin bir şey yok gördüğüm kadarıyla. Yaşının küçük olduğunu düşünüyorum yakında bulursun birisini. Yalnızlık vs geçici.
 

Geri
Yukarı