- Katılım
- 6 Aralık 2017
- Mesajlar
- 10.605
- Makaleler
- 4
- Çözümler
- 41
Ben bir şey yapmıyorum ki ama... Kız yapıyor. Ben ne yapim? İnsanlara zarar vermiyorum bir şey yapmıyorum.Allah senin gibilerden korusun bizi, bu toplumu.
Ben bir şey yapmıyorum ki ama... Kız yapıyor. Ben ne yapim? İnsanlara zarar vermiyorum bir şey yapmıyorum.Allah senin gibilerden korusun bizi, bu toplumu.
Orası öyle.Aynısını kıza yapsa tacizci olurdu.
Yani ben video dışında gerçekten sorun görmedim.Arkadaşlar taciz ayrı bir konu kızın amacı farklı olabilir tanışmak vs ama bunu bir erkek kıza yapsa ve kız o anda çirkefleşirse çok kötü sonuçları olur.
İdrak etme sorunun mu var kardeşim. Ha kız erkeğe yapmış ha erkek kıza yapmış aynı şey diyorum. Keşke yapan olsa diyip durumu normalleştiriyorsun. Pis bi zihniyetin var daha nolsunBen bir şey yapmıyorum ki ama... Kız yapıyor. Ben ne yapim? İnsanlara zarar vermiyorum bir şey yapmıyorum.
O zaman aynısı erkeğe yapılırsa da taciz olur.Orası öyle.
Ne pis zihniyeti? Alt tarafı saçınla oynuyor kız.İdrak etme sorunun mu var kardeşim. Ha kız erkeğe yapmış ha erkek kıza yapmış aynı şey diyorum. Keşke yapan olsa diyip durumu normalleştiriyorsun. Pis bi zihniyetin var daha nolsun
Arkadaşlar taciz ayrı bir konu kızın amacı farklı olabilir tanışmak vs ama bunu bir erkek kıza yapsa ve kız o anda çirkefleşirse çok kötü sonuçları olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.