MSI Optix MAG274QRF vs LG GN880b

NS Studio

Hectopat
Katılım
19 Ocak 2020
Mesajlar
233
Tasarım için alacağım. Sizce hangisi daha iyi olur? Kayserideyim ve İstanbul mağazasında stok olması çok önemli değil.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
cuma günü lg gn880b aldım. Fazla beklentim yoktu ama monitörü çok beğendim. Tasarımcı gözüyle bakamam ama renkleri beni çok memnun etti. Filmlerde falan harika. Ayrıca ergo ayak çok kullanışlı.

Msi monitörler ile ilgili çok şikayet yorumu okudum. Belki de msi daha çok satıldığı içindir bilemiyorum.

Ayrıca lg düşünürseniz kayseri mediamarkt mağazasında stok var görünüyor. Mağazada açıp ölü piksel kontrolü de yapabilirsiniz.
 
Cuma günü LG GN880b aldım. Fazla beklentim yoktu ama monitörü çok beğendim. Tasarımcı gözüyle bakamam ama renkleri beni çok memnun etti. Filmlerde falan harika. Ayrıca ergo ayak çok kullanışlı.

MSI monitörler ile ilgili çok şikayet yorumu okudum. Belki de MSI daha çok satıldığı içindir bilemiyorum.

Ayrıca LG düşünürseniz Kayseri MediaMarkt mağazasında stok var görünüyor. Mağazada açıp ölü piksel kontrolü de yapabilirsiniz.

Şu an vatandayım MSI Optix G271 modele baktım ışık sızması renkler falan çok efsane. Bu bile böyleyse bahsettiğim model nasıldır acaba.
 
İstediğiniz model şurada 5.563 TL satıcı Teknosa değil.


Ergo ayak işinize yaramıyorsa alınabilir bence ekranın kalitesinden şüphe yok. Sanırım kontrast oranı LG'ye göre bir tık daha yüksek.

Konuda uzman bir arkadaş daha iyi yardımcı olacaktır.
 
İstediğiniz model şurada 5.563 TL satıcı Teknosa değil.


Ergo ayak işinize yaramıyorsa alınabilir bence ekranın kalitesinden şüphe yok. Sanırım kontrast oranı LG'ye göre bir tık daha yüksek.

Konuda uzman bir arkadaş daha iyi yardımcı olacaktır.
Gücüm yetse Quantum dot olanı hiç düşünmem bile ama bu model nasıldır acaba bide Rapid ips dururken nano ips alınmaz denilmiş
 
O kadarını bilmiyorum ama nihayetinde ikisi de ips panel. Şirketlerin kelime oyunlarına takılmamak gerek diye düşünüyorum.

Tasarımcı gözüyle ikisini de görün öyle karar verin bence. Hem bizleri de aydınlatmış olursunuz.

bunu da bir inceleyin isterseniz. Ben beğenmiştim. Ama canlı canlı inceleme imkanı olmadı maalesef. Ancak panel 5ms oyun oynuyorsanız yavaş kalabilir.
 
O kadarını bilmiyorum ama nihayetinde ikisi de IPS panel. Şirketlerin kelime oyunlarına takılmamak gerek diye düşünüyorum.

Tasarımcı gözüyle ikisini de görün öyle karar verin bence. Hem bizleri de aydınlatmış olursunuz.

Bunu da bir inceleyin isterseniz. Ben beğenmiştim. Ama canlı canlı inceleme imkanı olmadı maalesef. Ancak panel 5ms oyun oynuyorsanız yavaş kalabilir.

Bunu göremedim ama pek iyi yorumlar yoktu hakkında güvenebilsem Gigabyte G27Q alacağım da oda ölü piksel sorunu çok olanlardan bir de iade kabul edilmiyor dedi Hepsiburada satıcısı.
 
Sırf bu sorunlar yüzünden bende önce amazon'dan almaya niyetlendim. Sonra gidip vatan bilgisayar'dan görerek aldım. HB,TY,N11 gibi yerlerden alsaydım iade almazlardı biliyorum.
 
Sırf bu sorunlar yüzünden bende önce Amazon'dan almaya niyetlendim. Sonra gidip Vatan Bilgisayar'dan görerek aldım. Hb, ty, N11 gibi yerlerden alsaydım iade almazlardı biliyorum.

Bugün HP X27Q iade ettim sorun çıkmadı gpnteknoloji iyi bir firma gibi gözüküyor. Merkür retrosu olmasa gidip şu qd modelini alsam borç harç.
Senin ergo ayak masanın üzerine konmaz değil mi ille kenara sabitlenecek
 
Hocam gaz vermek gibi olmasın ama şöyle söyleyeyim. Taksitle alacaksanız eğer istediğiniz modeli gönül rahatlığıyla alın gitsin. Hem ilerde acaba demezsiniz. Hem de bugün alacağınız cihazın taksiti 3 ay sonra enflasyona yenilmiş olacak.
 

Geri
Yukarı