Neden Ümit Özdağ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çünkü adamlar sadece mülteci düşmanlığı yaparak prim kasıyor. Başa geldikleri zaman herkes gibi yiyecekler. Hatta o kadar yiyecekler ki "Keşke Erdoğan kalsaydı" diyeceksiniz. Adam ülkeyi o kadar az düşünüyor ki aslında daha doğru düzgün seçim vaadi bile yok ama halk çok seviyor ve lider olarak görüyor. Tamam mültecileri sevmiyoruz fakat sırf mülteciler gitsin diye ülke zaten kötü iken neden tamamen şarampole yuvarlayalım?
 
Bizim Türk illa bi lider arayacak çünkü. Kılıçlaroğlu, İnce, İmamoğlu, Yavaş şimdi de bu. Daha çok ararsınız sevgili gençlik. Herkes elinin taşın altına koyup aynaya baksın. Kimse koltuğundan edilip, 3-5 ikramiyeden olmak istemez. Sosyal medyada çok geliyorum, herkes ''Keşke Atam gibi biri gelse'' diye serzenişte bulunuyor. Neden peki kendinizi lider olarak görmüyorsunuz?
15 yaşımda başkan olmak istemem.
 
Çabuk kestirip atan birisiniz ve yanlışa karşı lüksünüz yok sanırım. Sizin desteklediğiniz, bu kusursuz profili çizen/çizebilen partiyi merak ettim doğrusu.
Yanlışa karşı yeterince toleransım var günlük yaşantımda. Sadece siyasilere karşı normalden fazla ön yargım ve çabuk biten bir toleransım var. Bunun sebebini ülkenin durumuna bakarak anlayabilirsin. Cumhuriyetten önce ve sonra yüzlerce siyasetçi geçti bu topraklardan. Ve biz hala ekonomik, hukuksal, güvenlik gibi sorunlarımızdan bahsediyoruz. Sence ta 18. yüzyılın başlarındaki Lale Devri'ndeki gibi saraydakiler sefa içindeyken halk açlıktan kıvranıyorsa, hala yerimizde sayıyorsak siyasilere mesafeli olmakta haksız değil miyim?

Biliyor musun, bir yerden sonra hemen hemen bütün siyasetçiler aynı gözüküyor. Çünkü hepsi bizden çıktı. Ve anlaşılan şu ki biz neredeyse hiç değişmemişiz, hatalarımızdan ders çıkarmamışız. Öbür türlü bugün bu konuyu konuşmak yerine ikimizinde sevdiği bir grubun son albümünü konuşuyor olurduk.

Bir gün asıl misyonunun mülteci kovalamak değil de insanımızı bilinçlendirmek, geliştirmek olacağını söyleyen ve bunu günü kurtarıp oy toplamak için söylemeyen bir parti görürsem ona oy vereceğim. Ve korkarım ki o gün geldiğinde ben burada olmayacağım çünkü her geçen gün size, bize olan umudum azalıyor.
 
Bir distaste aslanı mı görüyorum?
Yok, çoğu konuda fikirlerim uyuşmuyor. 😁
Yaklaşık 37 eseri var. Çoğu ülkeyi ilgilendiren meseleler. Böyle yazdığınıza göre siz daha çok ülkeyi düşünüyor olmalısınız. Sizin kaç eseriniz vardı?

Önyargılı yazınızdan da anlaşılıyor ki adamla ilgili kaynak araştırmamışsınız.
Her "eseri" olanı kahraman veya bilgili ilan edeceksek, Öcalan'ın da onlarca kitabı var...
 
Cumhuriyetten önce ve sonra yüzlerce siyasetçi geçti bu topraklardan. Ve biz hala ekonomik, hukuksal, güvenlik gibi sorunlarımızdan bahsediyoruz. Sence ta 18. yüzyılın başlarındaki Lale Devri'ndeki gibi saraydakiler sefa içindeyken halk açlıktan kıvranıyorsa, hala yerimizde sayıyorsak
Ve anlaşılan şu ki biz neredeyse hiç değişmemişiz, hatalarımızdan ders çıkarmamışız.
Tarih değil hatalar tekerrür eder'
 
Ülkücü görüşlü birisi değilim, ancak bunun gibi namussuz ve sapıkların kökünü kurutmak için Ümit Özdağ.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
ancak bunun gibi namussuz ve sapıkların kökünü kurutmak için Ümit Özdağ.
İşinde gücünde olan mültecilerin suçu ne? Böyle yaparak 60'larda, 70'lerde Türkiye'den Almanya'ya gidenlere yüklenen neo-nazilerden ne farkınız kalır? Onlar yapınca ırkçılık siz yapınca milliyetçilik mi?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı