Pzlib 3 virüs mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılım
19 Ekim 2021
Mesajlar
72
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, PES 2017 kuruyorum şu an. Görev yöneticinde Pzlib 3 diye bir şey var. İşlemci %100 falan kullanılıyor. Sizce virüs mü? Ama PES 2017 kurulumunu yapmadan önce görev yöneticisinde anormal bir şey yazmıyordu. Pzlib 3'ün dosya konumunu açtım, içerisinde PES 2017 ile ilgili fotoğraflar vardı. Ne yapmam gerek? Şu an kurulum bitti ve bahsettiğim şey de Görev Yöneticisi'nden gitti. CPU ve RAM kullanımı normal değerlere geldi. Benim tahminim PES 2017'yi hızlı kurmak için işlemciyi fazla yük altında çalıştırıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, PES 2017 kuruyorum şu an. Görev yöneticinde pzlib 3 diye bir şey var. İşlemci %100 falan kullanılıyor. Sizce virüs mü? Ama PES 2017 kurulumunu yapmadan önce görev yöneticisinde anormal bir şey yazmıyordu. Pzlib 3'ün dosya konumunu açtım, içerisinde PES 2017 ile ilgili fotoğraflar vardı. Ne yapmam gerek? Şu an kurulum bitti ve bahsettiğim şey de Görev Yöneticisi'nden gitti. CPU ve RAM kullanımı normal değerlere geldi. Benim tahminim PES 2017'yi hızlı kurmak için işlemciyi fazla yük altında çalıştırıyor.

Korsan oyun mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer crack kurduysanız kurulum sırasında kullanım olabilir.
Ama crack kullanmayın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tavsiyem Kaspersky gibi sağlam bir anti virüs indirip tarama yapın.
 
Tavsiyem Kaspersky gibi sağlam bir anti virüs indirip tarama yapın.
şöyle cevap vermiş birisi "Meşhur crackerlardan Razor'a ait bir sıkıştırma algoritması için kullanılan exe dosyası. Bir zararı yok. 100 küsür GB oyun nasıl 41 GB oldu" ama yinede ne olur ne olmaz dediğiniz programla %100 tam tarama yapacağım eğer bir şey bulursa direkt format 😡
 
Hocam neden kızgın attınız?
Ve formata ne gerek var Kaspersky virüs varsa siler ve sistem temize döner.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı