Anker Soundcore Q10 alınır mı?

Özellik olarak bulamadım verileri, Epey girmemiş. Kendi sitesinde teknik olarak yazıyorsa link atabilir misiniz telefondayim da çok gıcık oluyorum bu klavyelere. 😀
Teknik özelliğini ben sayayım sana :D

Ürünün kağıdında kendi sitesi var mıydı bakmam gerek, ona da birazdan bakabilirim. Özellikleri için Hepsiburada'dan okuyabilirsin, ben de oradan aldım.

 
Teknik özelliğini ben sayayım sana :D

Ürünün kağıdında kendi sitesi var mıydı bakmam gerek, ona da birazdan bakabilirim. Özellikleri için Hepsiburada'dan okuyabilirsin, ben de oradan aldım.


Hocam kafam karıştı şimdi ya, Anker mi daha iyi bu mu? :D
Anker 20HZ-40khz verebiliyormuş. Şimdi işin ilginç yanı kulak en fazla 20 khz duyabiliyor. Onlara takılmak gereksiz. Bass konusunda bass severim ama bu da verebiliyormuş sanırım. Sizin attığınız üründe çift bağlantı varmış, var mı gerçekten? Bir de mikrofonu PC de çalışıyor mu? Anker mikrofonu çalışmıyormuş da. Bir de sesi nasıl?
Bir de Çinli markaymış. Ne zamandır kullanıyorsunuz, iyi durumda mi kulaklık? Bu arada ön yargim yok, sadece merak ettim.
 
Hocam kafam karıştı şimdi ya, Anker mi daha iyi bu mu? :D
Aynı soruyu kendime defalarca sordum, videolar izledim, ikisi de kaliteli kulaklık gerçekten.

Bass konusunda bass severim ama bu da verebiliyormuş sanırım. Sizin attığınız üründe çift bağlantı varmış, var mı gerçekten? Bir de mikrofonu PC de çalışıyor mu? Anker mikrofonu çalışmıyormuş da. Bir de sesi nasıl?
Kablolayla bağlayınca sistem hoparlör olarak algılıyor, harici mikrofonun varsa onu takabilirsin, yoksa; Bluetooth ile bağlayıp Hands Free moduna alıp konuşabilirsin.
ANC'yi açıp müzik dinlediğinde dünyadan ayrılıyorsun, sesi %40'a getirdiğinde duyamazsın hiçbir şey. :D

Çift bağlantı var ancak tam olarak nasıl çalışıyor anlayamadım, test etmeye fırsatım olmadı.

3 Temmuz'dan beri aralıksız kullanıyorum, bu kadar memnun kaldığım bir ürün olmamıştı.
 
Başka konuda sana Anker önermiştim, şimdi @Berrkay deyince TaoTronics aklıma geldi :) Deneyimleme fırsatım olmadı ancak kullananlar oldukça memnun. Yorumlar olumlu.

Şahsen ikisinden de pişman olacağını düşünmüyorum, ikisi de memnun eder. TaoTronics Anker'e göre daha hafif, daha iyi duruyor. Ama ergonomi konusunda nasıl bilemiyorum.
 
Ama ergonomi konusunda nasıl bilemiyorum.
Benim kulaklarımı ağrıtmadı, zaten içine alıyor. Pedleri de yumuşacık. Sadece bir tık küçük geldi genel yapı itibariyle ama o da büyük bir sorun değil.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İçimden sizin önerdiğiniz kulaklık geçiyor şimdi, ama buradaki adam ses netliği olarak Q10 diyor. Tasarım olarak sizin önerdiğiniz daha kaliteli duruyor. Kararsız kaldım ya, hangisi sizce daha iyi. Fiyat farkını hesaba katmayın. :)
 
Hocam son durum nedir aldınız mı ve tecrübeleriniz var ise aktarır mısınız?

Hocam aldım şarjı gayet iyi söylendiği gibi, birkaç kere yere düştü bir sıkıntı olmadı. Yaşadığım tek sorun bilgisayarda kullanırken mikrofonu kullanılmıyor genel bir sorun bu. Ses kalitesi gayet iyi basslar ilk denediğim zaman mükemmel gelmişti fakat zamanla alışınca diğer basslar bass gibi gelmemeye başladı.
 

Geri
Yukarı