Oturulup başından kalkılmayacak oyun önerisi

Thrian

Hectopat
Katılım
12 Şubat 2021
Mesajlar
986
Yaz tatilinde bolca vaktim olacak ve beni sarıp götürecek bir oyun arıyorum. Bildiğim kadarıyla bu tarz oyunlar MMORPG tarz oyunlar oluyor. Tabii ki MMORPG olmak zorunda değil. (LoL, Valorant ve Lost ark oynuyorum, yazmanıza gerek yok.)En az 60 FPS olsa iyi olur.
Sistem:
GTX 950 m
i7 4720HQ.
12 GB RAM.
Kioxia exercia 555/540 SSD.
 
Son düzenleme:
Metin 2 :D Cidden başından kalkılmayacak bir oyun arıyorsan kesinlikle metin 2. Ana sunucu oynanmayacak bir halde ancak hala ayakta olan ve oynamaya değer pvp sunucuları var. Eğer bu tür oyunlardan zevk alıyorsanız ve bir kere metin 2'ye bağımlı olursanız bir daha bırakmanız çok çok zor olur ve başından kalkamazsınız.
 
Yaz tatilinde bolca vaktim olacak ve beni sarıp götürecek bir oyun arıyorum. Bildiğim kadarıyla bu tarz oyunlar MMORPG tarz oyunlar oluyor. Tabii ki MMORPG olmak zorunda değil. (LoL ve Valorant oynuyorum, yazmanıza gerek yok.)

Şimdi hocam %100 duymuşsunuzdur ama söyleyeyim dedim Minecraft cidden başından saatlerce kalkılmayacak bir oyun özellikle serverlarda çok eğleniyorsunuz.
 
Arkadaşlarınla terraria veya modlu minecraft. Gerçek anlamda başından kalkmak istemiyorsan metin2 gibi, ddtank gibi(hala aktif mi bilmiyorum) bağlayıcı oyunlar oynayabilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı