DualSense vs Xbox 9. nesil kol

Adaptive Trigger'dan bahsediyorsunuz, o DualSense teknolojisidir. Haptic de yok aynı şekilde Xbox kolunda.

Xbox kolunda da triggerlarda titreşim varmış fakat DualSense kadar kaliteli değil.

Farklı silah olduğunu GTA 5 örneğin net bir şekilde hissediyorsunuz. Ama birebir PS gibi tepme şeklinde değil. DualSense kullanmadım yüzden net bir şey diyemeyeceğim.

Sadece titriyor mu?
 
Xbox kolunda da triggerlarda titreşim varmış fakat DualSense kadar kaliteli değil.



Sadece titriyor mu?
Hocam yarış oyunları için kullanıyorum ben zaten alma sebebim de buydu. F1 serisinde gaz ve frenlemede basarken biraz bizi zorluyor titreşerek. Yani anlatamadım ama farklı bir hissiyatı var.

DualSense gibi değil ama hiç olmayan kol gibi de değil. AVM'lerde açıkta konsol vs. bazen oluyor denk gelirseniz bir deneyin.

@Yener K. Hocam ben tam anlatamadım da siz bir el atsanız. Bu Xbox'ın trigger titreşimi nasıl bir şey? 😀
 
@çokdüşünenbiri, Xbox kollarında iki adet daha titreşim motoru var. Aslında ben de bilmiyordum. Hatta içini actigimda bile fark etmedim. Küçük motorlar.
 
Xbox kolu gibi içinde hiçbir özellik barındırmayan odunu önermen komik.
Ne? Bi oyun kolundan haptic feedback dışında nasıl bi özellik bekliyosun ki? Dual Sense bir iki daha fazla özelliğe sahip ama sayılı oyunda çalışıyor daha. Ayrıca PC'de özelliklerin tamamını kullanamıyorsun bile.
 
Ne? Bir oyun kolundan haptic feedback dışında nasıl bir özellik bekliyosun ki? DualSense bir iki daha fazla özelliğe sahip ama sayılı oyunda çalışıyor daha. Ayrıca PC'de özelliklerin tamamını kullanamıyorsun bile.

Ben hepsini kullanabiliyorum? Xbox One'nın aynısı olan kolu almak için bir sebep göremiyorum. Ayrıca daha fazla gecikmeye sahip olan, jiroskobu olmayan, haptic feedback bulunmayan, adaptive trigger bulunmayan, RGB bulunmayan, hoparlör bulunmayan ve overclock yapılamayan bir kolu almak için bir sebep göremiyorum ayrıca 100 200 TL olması fakat pilli olması daha da saçmalık.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı