Lisedeki öğrencilerin değişik olması

Thrian

Hectopat
Katılım
12 Şubat 2021
Mesajlar
987
Şimdi arkadaşlar ben 9. sınıfım ve sınıfta olgun, iyi bir arkadaş diyebileceğim 1 kişi var zaten en yakın arkadaşım o da. Sınıfta o çocuk dışında herkes değişik. Birisi kalemimi alıp saklıyor sonra hehehe diye gülüyor. Oturduğum yere su dökme bel altı şakalar ve saçma sapan kavgalar. Bir kısım da keko. "biz buranın çocuğuyuz, sen bana küfür mü ettin LAN, seni döverim ha " gibi. Birkaç kişi de benimle en yakın arkadaşımın arasını bozmaya çalışıyor. Mesela:"kanka bu çocuk var ya avcı 2 kız için satar seni, buna güvenilmez bu satar seni gibi şeyler söylüyor fakat bunu söyleyen çocuk beni neredeyse hiç tanımıyor. Acaba her lisede olan şeyler mi yoksa benim sınıfa özel mi bir fikriniz var mı?
 
Son düzenleme:
Bizim sınıfta da var her yerde var böyle tipler neyse ki son 2 haftam bitiyor lise bu o insanlardan kurtuluyorum hele o elinden alıp kaçma falan çocuk elimde kalacaktı geçen çocuk 5 sınıf çocukları bunlardan daha olgun 17-18 yaşında insanlar hala çocuk gibi davranıyorlar.
 
Son düzenleme:
Bizim sınıfta da var her yerde var böyle tipler neyse ki son 2 haftam bitiyor lise bu o insanlardan kurtuluyorum hele o elinden alıp kaçma falan elimde kalacaktı geçen çocuk 5 sınıf çocukları bunlardan daha olgun 17-18 yaşında insanlar hala çocuk gibi davranıyorlar.

Kesinlikle katılıyorum ortaokuldaki bazı arkadaşlarım daha olgundu liseye göre ve ben de liseye geçerken hep çok iyi ortam olacak, çok eğlenicez diye girdim ama bıktım.
 
Lisenin puanı önemli. 430 üzeri almış liselerde adam gibi arkadaş ortamı olmaz. 90'dan düşük OBP ile almış liseler ise boş. Her türlüsü var. Hayvanat bahçesi gibi. En iyisi. Biraz da şansa bağlı. İzmir'de ortalama ile alan bornovanın en iyi 2. lisesine gidiyorum. Arkadaşlarım olmasa liseye gitmem. İyi ki bu liseye gitmişim diyorum hep. Zekası geride kalmış kişiler bizde de var 1-2 tane ama pek sıkıntı yaratmıyor. Başka bir liseyi denemeni tavsiye ederim.
 
Kesinlikle katılıyorum ortaokuldaki bazı arkadaşlarım daha olgundu liseye göre ve ben de liseye geçerken hep çok iyi ortam olacak, çok eğlenicez diye girdim ama bıktım.

Bu adrese dayalı olma olayı her yerin kalitesini çok düşürdü adam adrese yakın diye geliyor keko tipler dolu okul hayattaki tek başarıları kavga etmek şaka gibi hayvanat bahçesine döndürdüler keşke teog olsaydı.
 
Liseye alışamamışsındır daha zaten ergenlikte olduğu için hepsi normal hem sen alış hem onlar büyüsün çıksınlar ergenlikten çok normalleşecek bizim sınıfta aynı sende onların arasına girmeyi dene.
 
Siz bir de üniversite zamanına gelince görün. Meslek yüksekokulunda okumadığınız sürece her şey doğal güzel ama meslek yüksekokulunda okuyorsanız buraya yazılmayacak zekasızlığa ve dengesizliğe sahip durumları olayları görünce benim lisedeki arkadaşlarım bunun yanında pekmez içer dersiniz.
 

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı