Sevdiğim kıza açıldım ama reddetti

Hocam denemişsin. Önemli olan bu. Başka kıza şimdi daha kolay açılırsın başkasına daha da kolay. Zaten böyle kızlardan uzak durmak gerek. Diğer arkadaşlarında dediği gibi. Sevgilim yok diye üzülme hocam bende senle aynı yaştayım. Kendi fikrim şu an aşk işleri ile falan uğraşılcak zaman değil. Kendini geliştirmeye bak. Dil öğren hobi edin yazılım falan ya da enstrüman çalmaya başla. Gerisi gelir zaten.
 
Hocam kızlar genelde onları umursamayan it serserileri çok seviyorlar keko olsun sert olsun kendi haline biri pek onlara göre değil ve bence tip meselesi de değil tipini görsen besmele çekeceğin kekolarla sevgili olan çık kız var onlara bu tip erkekler çekici geliyor ve onu takıntı yapmandaki sebep seni reddetmesi emin ol yarın gözüne az da olsa güzel görünen bir kız seninle samimileşirse onun adını dahi unutursun son olarak çirkin erkek yoktur bakımsız erkek vardır.
 
1654000960979.png

Kimse için canını sıkma. Ama 2 yıldır seviyorsan bu seni gerçekten üzmüş olmalı. Onu aklından çıkaramayabilirsin. Ama zamanla alışırsın.
 
@Emre Aydın 1452 hocam cezalıydım yazamadım ama kızı o kadar seviyorum ki bana derste bir gülüyor o kadar mutlu oluyorum ki bana dünyada ne verseniz o mutluluğu alamam ama işte napalim biz kiloluyuz.
@468113 @Gapirkont @chaoo @TheZeus
@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE @Elementor @DenizKaya2809
O kız başka bir erkekden hoşlanıyormuş onu öğrendim ama o çocuk inanın o çocuk ona bakmıyor bile onu itiyor kakıyor sevmiyor görmüyor ben ona aç kalıp tüm paramla gizli gizli notlarla yemek aldım o ise o çocuk sandı ya da başkası sanmaya devam etti beni düşünmedi bile o kadar ağladımki gözümden yaş değil kan gelmeye başladı size o kadar söylüyorum hocam.
Şimdi ise başka erkeklerle eğleniyor oynuyorur mutlu oluyor bende izliyorum o mutlu bende mutlu oluyorum.
 
Maalesef yapabileceğin bir şey yok. Bende yaşadım bunları. Onu aklından çıkarman çok zor olacak. Sana tavsiyem başka bir kız bulman. Yoksa sadece acı çekersin.

2 yıldır çekiyorum zaten hocam. Yok kız kalbimi söküp attı beni hiçe saydı. Öyle bir gülümsüyorduki bende saf gibi acaba benden mi hoşlanıyor sandım gaza geldim gaza geldim olacak Ömer dedim o kız senin dedim ama tabii ki istediğim gibi gitmedi hatta daha kötü oldu.
 

Geri
Yukarı