Google arama motorundan nasıl içerik kaldırtılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Autistic Boy

Kilopat
Katılım
17 Ocak 2014
Mesajlar
3.130
Makaleler
24
Çözümler
1
Yer
Didim
Merhaba. Ben Google'dan benle ilgili içerikleri kaldırtmak istiyorum. Unutulma hakkımdan faydalanmak istiyorum. Yerel yasalar unutulma hakkı için birçok defa DMCA gönderdim ve silindi fakat, VPN kullanıldığı zaman yinede görünebiliyorlar. Yani sadece Türkiye IP'sinden siliniyor. Ben evrensel olarak sildirtmek istiyorum. Google dahil diğer tüm arama motorları da dahil. Bunu nasıl yapabilrim? Tehdit, şantaj, iftira ve çalınan kimlik bilgilerimi içermektedir.

Bu arada Google dahil, Google'a bağlı ve Google'a bağlı olmayan diğer tüm arama motorlarından da içerikleri uluslararası kaldırtmak istiyorum. Bu konuda profesyonel teknik yardım/öneri almak istiyorum.

Çözümün kesin ve kalıcı olması benim için önemlidir.
 
Son düzenleme:
YouTuber olma hayalim vardı, bıraktım saldım. Tüm kanallarımı kapattım. Yakında Technopat Sosyal'i bile bırakma ihtimalim var. Hocam bizim yazışmamızı bile onlar ss alıp birkaç gün sonra o sitede paylaşacaklar. Bunu daha önce de sayısız defa yaptılar. O site, Technopat'ı fena biliyor. Adım gibi de eminim yapacaklardır maalesef. Sizin yazışmalar da dahil. Technopat'ta dahi takip altındayım troller tarafınca. Ben neredeysem, onlar da orada kısaca.
Hocam bu gibi şeyleri sildirmenizin pek yolu yok maalesef, unutmayın dijital dünyada hiçbir şey kaybolmaz.
Bu sorunun önüne geçmek zorundayız. Bu devir bunu gerektiriyor. Trolling olayı artık fazla yaygınlaştı.
 
Bu kişiler sizi nasıl bu kadar takip edebiliyor?
Öncelikle ben 24 Temmuz 2010 yılında; "Hafif Zeka Engelliliği (Retardasyon), Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite bozukluğu ve Anksiyete" tanısı aldım. Bunlar yeniden değerlendirildi ve güncel sağlık raporuma göre ben otistiğim yani Asperger sendromu (Hafif otizm). Çocukken, videolarda kendimi çok fazla rezil ettim ve insanlar bir şekilde bana istediği herşeyi yaptırtırdı ya tehditle yada başka bir şekilde. Herhangi bir şekilde manipülasyon yöntemiyle. Örneğin sahte kız hesabı açıp, benle sevgili olup özel herşeyimi elimden alan ve bunu yayan kişiler vardı.
 
Öncelikle ben 24 Temmuz 2010 yılında; "hafif zeka engelliliği (retardasyon), dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu ve anksiyete" tanısı aldım. Bunlar yeniden değerlendirildi ve güncel sağlık raporuma göre ben otistiğim yani asperger sendromu (hafif otizm). Çocukken, videolarda kendimi çok fazla rezil ettim ve insanlar bir şekilde bana istediği her şeyi yaptırtırdı ya tehditle ya da başka bir şekilde. Herhangi bir şekilde manipülasyon yöntemiyle. Örneğin sahte kız hesabı açıp, benimle sevgili olup özel her şeyimi elimden alan ve bunu yayan kişiler vardı.

Anladım hocam, babanız bu T.C yayılması gibi şeyleri biliyor mu? Ayrıca mahkemeye başvurabilirsiniz veya Google ofisini ziyaret edebilirsiniz.
 
Anladım hocam, babanız bu T.C yayılması gibi şeyleri biliyor mu? Ayrıca mahkemeye başvurabilirsiniz veya Google ofisini ziyaret edebilirsiniz.
Evet babama mecbur herşeyi anlatmak durumunda kaldım. Ancak babamın da elinden birşey gelmiyor. Bu dediğinizi 2 yıl önce denedik, sonuç yok.
Anladım hocam, babanız bu T.C yayılması gibi şeyleri biliyor mu? Ayrıca mahkemeye başvurabilirsiniz veya Google ofisini ziyaret edebilirsiniz.
Google Türkiye ofisini mi diyorsunuz? Nerede?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı