Kaspersky Cheat Engine'de tehdit buldu

Arkadaşın dediği doğru. Ben yeniden başlattıktan sonra klavye ve mouse erişimi kaybetmiştim. O günden beri Kaspersky kullanmamaya çalışırım :D

Evet, bu yüzden şu an Kaspersky'ı silmenizi ve ESET kurmanızı öneriyorum. Daha sonra isteğe bağlı Kaspersky kurabilirsiniz. Mevcut taramayı durdurmayın, bitirsin.
 
Merhaba, Kaspersky trojan bulduğu zaman ve yeniden başlat dediğiniz zaman bazen klavyeniz ve fareniz çalışmayabiliyor. Bu yüzden size tavsiyem yeniden başlatmayınız. Cheat Engine ve McAfee temiz programlardır kendi sitesinden indirmişseniz tabii. Yeniden başlatmadan virüsü silmeyi deneyin. Olmaz ise Kaspersky'ı silin ve ESET kurun. Daha sonra tekrar Kaspersky kurabilirsiniz.


Olay şu ben Cheat Engine kurdum ve sürekli Next yaptım sonra rav end point diye bir program kurdu bende sildim sonra Cheat Engine'yi sildim sonra tam tarama yaparak dosya adı McAfee olan dosyayı sil yazısı geldi yani yeniden başlat yazısı bende şimdi değil dedim.
 
Zaten Cheat Engine virüs değil sadece rav endpoit diye bir şey kurdu ben korkudan hepsini sildim.

Rav antivirüs genellikle scam bir antivirüs oluyor. Birçok programın içinden sürpriz gibi çıkabiliyor. Denetim Masası'ndan ya da Revo Uninstaller ile kaldırın onu varsa.
 
Evet, bu yüzden şu an Kaspersky'ı silmenizi ve ESET kurmanızı öneriyorum. Daha sonra isteğe bağlı Kaspersky kurabilirsiniz. Mevcut taramayı durdurmayın, bitirsin.

Anladığım kadarıyla sizin dediğiniz taramayı bitirsin yeniden başlatma ve ESET kur?

Cheat Engine'i hacktool olarak mı bulup raporladı :D
Hayır mcafee Adlı Dosyayı.
 
Durum karışık ancak ciddi bir virüs tehditi göremiyorum. Rav end point zaten birçok programın içinden reklam olarak ya da istemeden kuruluyor. McAfee dosya kalıntısı olabilir.
 
Anladığım kadarıyla sizin dediğiniz taramayı bitirsin yeniden başlatma ve ESET kur.

Evet, Kaspersky taraması bitsin. Eğer tehdit bulamazsa Kaspersky'ı kaldırın ve ESET'ya da başka bir antivirüs ile tam tarama yapın. Yoksa Kaspersky'ın hatası yüzünden klavye ve fare erişiminizi kaybedebilirsiniz.

Windows ayarlardan sildim olur mu?

O zaman kalıntısı kalabilir, keşke Revo Uninstaller ile kaldırsaydınız. Artık Regedit dosyalarını Wise registry cleaner temizleyebilir ya da bilgiliyseniz kendiniz Regedit içerisinden software adlı klasörden rav ile ilgili bir şey varsa silebilirsiniz.
 
Tamam ben şimdi Kaspersky silmesem kalsa sıkıntı olur mu? ESET hiç kullanmadım Kaspersky gibi tam tarama seçenekleri var mıdır?

Evet, tam tarama seçeneceği mevcut. İlla ESET kullanmanıza gerek yok, farklı başka antivirüs bile olabilir. Kaspersky'ı sisteminizden kaldırmasanız bile aktif korumasını kapatınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı