Fermi paradoksu

Dantes07

Decipat
Katılım
29 Mayıs 2022
Mesajlar
1.349
Çözümler
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bildiğiniz üzere Fermi paradoksu evrenin bu kadar büyük ve bol miktarda yaşanabilir gezegen içermesine rağmen neden hâlâ uzaylılarla karşılaşmadığımızı söyleyen bir paradoksdur. Peki sizin bu konu hakkındaki fikirleriniz ve düşünceleriniz nedir? Hem biraz bilgi öğrenip eğlenmiş oluruz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğiniz üzere Fermi paradoksu evrenin bu kadar büyük ve bol miktarda yaşanabilir gezegen içermesine rağmen neden hâlâ uzaylılarla karşılaşmadığımızı söyleyen bir paradoksdur. Peki sizin bu konu hakkındaki fikirleriniz ve düşünceleriniz nedir? Hem biraz bilgi öğrenip
Bence yaşanabilir gezegenler fazla fakat akıllı canlı formlarının olduğu gezegenler az bundan dolayı.


 
Yaşanılabilir gezegenler arası uzaklıklar çok fazla. Muhtemelen birbirimize ulaşacak gücü daha yakalayamamışızdır ama uzaylıların görüldüğüne dair kanıtlar var. ABD ufo görüntülerini onayladı vb.
Benim bu konuda ki düşüncem gelişmiş uzaylıların aynı insanlar nasıl karıncaları umursamıyorsa onlarda bizi öyle görüyordur bence zaten şuan Dünya'nın teknolojik seviyesinde olan bir gezegen büyük ihtimal bizi farketmemiştir bile bence
 
Yaşanılabilir gezegenler arası uzaklıklar çok fazla muhtemelen birbirimize ulaşacak gücü daha yakalayamamışızdır ama uzaylıların görüldüğüne dair kanıtlar var ABD ufo görüntülerini onayladı vb.

Ufo görüntülerini onayladı ama ufo "Undetinfied flying object" demek. Yani bu poşetde olabilir.
 
Bu olayda o kadar fazla değişken var ki, karşılaşma olasılığını hesaplamak bile başlı başına bir problem. Sistemler arası mesafenin aşırı uzak olmasına bağlayabiliyoruz durumu sadece.
 

Geri
Yukarı