RDR 2 hangi platformda oynanmalı?

iKayraOnur

Hectopat
Katılım
7 Aralık 2020
Mesajlar
3.974
Makaleler
2
Çözümler
28
Yer
Antalya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, konuyu umarım doğru kategoriye açıyorumdur. PS4 için RDR2 CD'si var ancak televizyon ve oturduğum koltuk arasında 2-3 metre olduğu için oyundan kopmuş gibi hissediyorum kendimi ancak bu kesin bir sebep değil. En azından Steam'den tekrar 150₺ vermek için değil. PC versiyonunda gerçekten büyük bir etken var mı? Yoksa PS4 ile başlayacağım. Eğer varsa bilgisayarda oynamak daha çok işime geliyor. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.
 
Hangisinden daha çok keyif alıyorsan bazıları konsoldan daha çok keyif alır bazıları klavyeden ama tabii bilgisayarada konsol bağlanabilir. Sistemin iyiyse bilgisayar daha iyi bir seçenek gibi akıcılık açısından.
 
Eğer bütçeniz varsa benim önerim PC'den yana. Optimizasyon sıkıntısı olsa da PC'den oynamalısınız. Bir diğer önerim DS4'ü(DualShock 4) PC bağlamanız çünkü bende öyle oynuyorum daha keyifli ve daha güzel bir deneyim yaşarsanız. Son önerim eğer ingilizceniz kötüyse(yani ortalamanın altı) kesinlikle PC'den oynamalısınız.
 
Kesinlikle pc. Modlar herşeyi değiştiriyor.
Hangi etkenler daha çok PC'ye yönlendiriyor?

Eğer iyi bir sisteminiz varsa oyunu yüksek ayarlarda 60 FPS oynayabilirsiniz. RDR 2 konsolda Max 30 FPS çalışıyor.
Eğer oynayabiliyorsan PC'den oyna çünkü FPS faktörü çok etkiliyor onun dışında PS4'te daha rahat bir oynayıs var ama akıcılık için PC'yi öneririm.
GTX1650Super, i7 9700k, 16GB RAM ile ortalama kaç FPS alırım?
 
O Sistem ile high ayarlarda 60 FPS alabilirsiniz muhtemelen. Yeterli FPS'i alamazsanız YouTube veya Google'dan hangi ayarları yapmanız gerektiğine bakabilirsiniz.
Peki gerçekten değecek kadar bir fark var mı PS4'e kıyasla? 150₺ vermek yerine CD'si ile de oynayabilirim ancak konuda da anlattığım gibi..
 

Yeni konular

Geri
Yukarı