RDR 2 vs Cyberpunk 2077

Zevk meselesi bence mesela ben RDR 2'nin dünyasına katlanamıyorum ancak Cyberpunk 2077'de ise yaşamak isterdim. Benim tercihim CP 2077 olurdu yani.
 
Ben Cyberpunk 2077'yi tercih ederdim ki ettim de. Sebebi ise FPS türünün bana daha çok hitap etmesi ve de RDR 2'nin temasının hoşuma gitmemesi. Temasını seviyorsan oyunu da seversin. Cyberpunk'ın atmosferi, mekanları, karakterleri bana daha bir tanıdık geliyor, daha çok hoşuma gidiyor.

Edit: Oyunu dün satın aldım ve şu ana kadar 5,5 saat oynamış halimle şunu söyleyebilirim. Oyun muazzam! Oyun bitti diye düşünürken bir baktım oyun yeni başlıyormuş.
 
Tavsiyem RDR2'den sonra Cyberpunk falan girmeyin aga ben girdim NPC'lerin aptallığını görüp bir değişik oldum alt F4'ü çaktım oynayacaksanız RDR2'den sonra oynamayın bir 4-5 ay sonra oynayın.
 
Sizce hangi oyundan daha fazla zevk alırım?

Ben daha önceden RDR2 ile Nioh 2 arasında kalmıştım RDR2'yi alim dedim %50 indirim ile 6 saat oyniyip bıraktım at sürmesi güzeldi 2 ay sonra Nioh 2 aldım 89 saatim var şu an ve oyunu hala oynuyorum (Nioh 1 230 saat) demek istediğim illaki RDR2 veya cybperpunk almak zorunda değilsin
 
Ben daha önceden RDR2 ile Nioh 2 arasında kalmıştım RDR2'yi alim dedim %50 indirim ile 6 saat oyniyip bıraktım at sürmesi güzeldi 2 ay sonra Nioh 2 aldım 89 saatim var şu an ve oyunu hala oynuyorum (Nioh 1 230 saat) demek istediğim illaki RDR2 veya cybperpunk almak zorunda değilsin.

Çok farklı tarzda oyunlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı