Kendi sitesinden indirdim ve VirusTotal sonucu daha açmadım VirusTotal.
ilginç, bu hatayı yükleme sırasında mı veriyor yoksa rapor oluşturma ekranında mı? Farklı bir tarayıcı ile dener misiniz?
İnceliyorum.
Sunucu tarafında bir sorun var fakat bende dosya analizi yapabiliyor.CAPTCHA | NexusPIPE Bu siteden indirdim orjinal sitesi.
Sunucu tarafında bir sorun var fakat bende dosya analizi yapabiliyor.
Dosyayı aşağıdaki sitelere de yüklemeyi deneyin bir:
MetaDefender Cloud | Advanced threat prevention and detection
Cloud-based Deep CDR, Multiscanning, Sandbox Dynamic Analysis, Hash and IP-Domain reputation with options for personal and commercial users.metadefender.opswat.com
![]()
Kaspersky Threat Intelligence Portal
Kaspersky Threat Intelligence Portal allows you to scan files, domains, IP addresses, and URLs for threats, malware, virusesopentip.kaspersky.com
Düzeltme: Tamamdır, F5 yaptığımda rapor sonucu geldi. Tuhaf bir sorun olmuş, inceliyorum şu anda.
İmza tabanlı tespit olarak pua yani potansiyel istenmeyen uygulama, normalde bu tarz uygulamaları kullanıcının isteğine bırakırım fakat davranışsal analizleri gösteriyor ki sistemde erişmediği nokta kalmamış. Muhtemelen kurduğu ağ bağlantısı ile ya botnet ağını sorgulatacak ya da mining yapacak. Kesinlikle kullanmayın, silin.
Rica ederim, iyi günler.Anladım teşekkürler beni bir zarardan kurtardınız![]()
Rica ederim, iyi günler.
Peki hocam bunun icin ne derseniz bu fluxus level 7 bir Roblox injector Free Automated Malware Analysis Service - powered by Falcon Sandbox
aga nolur yardım et krnl yi indirdim işimi gördüm sonra sildim ama defenderde hala trojan gözüküoKrnl bir exploit olduğundan dolayı virüs göstermesi normaldir.
Aga ne olur yardım et krnl yi indirdim işimi gördüm sonra sildim ama Defender'de hala trojan gözüküyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.