Kadir Şeker tahliye oluyor

@Heunzey yok kardeşim ya. Millet Twitter'a göre hareket ediyor, biri de gelmiş. Kötüydü, iyi ki ölmüş diyor. Nasıl bir düşünce şekli olduğunu anlayamıyorum.
@Cole McCree evet. Çok masum :)

 
@Heunzey yok kardeşim ya. Millet Twitter'a göre hareket ediyor, biri de gelmiş. Kötüydü, iyi ki ölmüş diyor. Nasıl bir düşünce şekli olduğunu anlayamıyorum.
@Cole McCree evet. Çok masum :)

İşte böyle bir durumla karşılaşmak da söz konusu olabiliyor. O yüzden yapılabilecek en mantıklı şey kimseye ne koşulda olursa olsun karışmamaktır.
 
@Cole McCree şunu da belirteyim, kadının ablam o benim kocam. Git de demiş.

Ayşe Dırla'nın 35 yaşında 3 çocuk annesi olduğu biliniyor. Ayşe Dırla, Kadir Şeker'in bir parkta darp edilmekten kurtarmaya çalıştığı kadın. Şeker, olay sırasında Dırla'ya şiddet uygulayan Özgür Duran'a müdahale etmiş, Duran çıkan arbedede kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybetmişti. Kadir Şeker 'kasten adam öldürme' suçundan 15 yıl hapse çarptırılmış, mahkeme, cezayı 12,5 yıla indirmişti. Kadir Şeker ifadesinde 'Kadının ağlama seslerine dayanamadım' diyerek müdahale etmek zorunda kaldığını anlatırken, Ayşe Dırla olaya müdahale etmeye çalışan Kadir Şeker'e 'Ablacım o benim eşim, sen git' diyerek uyardığını iddia etmişti.

@Heunzey tıp için çalışan bir öğrenci ama tespih sallamak için bıçak sipariş ediyor internetten. Bu modayı sevdim :D Siz de öğrenci adamlarsınız, hanginizde bu bıçak var?
 
@Cole McCree şunu da belirteyim, kadının ablam o benim kocam. Git de demiş.

@Heunzey tıp için çalışan bir öğrenci ama tespih sallamak için bıçak sipariş ediyor internetten. Bu modayı sevdim :D siz de öğrenci adamlarsınız, hanginizde bu bıçak var?

Hocam hayatimda elimde hiç bıçak taşımadım çakı bile taşımadım o detece söyleyeyim. Kavgaya girmeye niyetli bir insan değilim insan kavgaya girince olabileceğince kendini koruma için her şeyi yapabilir eğer bir kişi insani nasıl etkisiz hale getireceğini bilmez ise elinde tüm kozlari kullanir buna da bıçak dahillinde olursa o kavgadaki göz dönme ile her şeyi yapabilir.
1 insani öldürmek tüm insanlığı öldürmek gibidir derler.
 
Bir insani öldürmek, tüm insanlığı öldürmek gibidir derler.
İşin bu kısmını bilmiyorum ama gidip bir insanın canına da kast etmem, katilini de savunmam aynı zamanda. Bizler işinde gücünde olan bir insanlarız.
 
Dikkat ettim de çoğu kişi "vicdan ile hüküm verilemez, yine de yatması gerekirdi" demiş. Arkadaşlar vicdan ile hüküm vereceksek bu adam yine suçlu çıkıyor ki, silahsız bir adama sözlü olarak karısıyla tartıştığı için bıçağını çekip saldıran birisini vicdanımızı kullanarak yargılamak onun zararına olur.

Bu arada Özkan, her mesajında ısrarla "tanıklar önce Özgür Duran saldırdı diyor" yazıyorsun ya, ben o senin dediğin ifadeyi okudum şimdi. O senin çok önemli ifadende bile Kadir'in bıçakladığı adamı yerde birkaç kere daha tekmeleyip ambulans çağırmadan basıp gittiği yazıyor. O ifade de Kadir Şeker'i aklamıyor, bilhassa suçlu çıkartıyor. Ki bu en temiz ifade, başka ifadeler de okudum "Kadir Şeker oraya uyuşturucu almaya gitmişti, Özgür Duran karısının uyuşturucu satmasına karşı çıktığı için kavga ediyorlardı" diyen de var.
 
Yorumum:
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20220707_174134.jpg
    IMG_20220707_174134.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 97

Yeni konular

Geri
Yukarı