CS:GO'ya güncelleme gelecek mi?

1658846280716.png


Ben oyuna farklılık olarak kısa zaman içerisinde hiçbir şey geleceğini düşünmüyorum. Oyun halen çok popüler ve Valve, bunu değiştirme ihtimali olan bir hareket veya bir büyük güncelleme yapmaz gibi. Olur da oyuncu sayısı çok ama çok düşerse tabii o zamanlar mutlaka bir şey deneyeceklerdir.
 
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1464591

Ben oyuna farklılık olarak kısa zaman içerisinde hiçbir şey geleceğini düşünmüyorum. Oyun halen çok popüler ve Valve, bunu değiştirme ihtimali olan bir hareket, büyük güncelleme yapmaz gibi. Olur da oyuncu sayısı çok ama çok düşerse tabii o zamanlar mutlaka bir şey deneyeceklerdir.
Evet hocam buna katılıyorum. İnsanlar ezberlemiş oyun bitti, oyun öldü :D Kendi oynamadı diye bitti sanıyor.
 
Gelecek ay (Ağustos) oyuna bir şeylerin geleceğini düşünüyorum ama tam emin değilim. Yeni bir operasyon (düşük ihtimal) ya da Source 2 (daha yüksek ihtimal) gelebilir.
Operasyon gelse de yolumuzu bulsak :p
 
Bence günümüze göre grafikleri yeterli gibi. Yüksek grafikler böyle rekabetçi oyunlarda gereksiz kalıyor diye düşünüyorum. Bence yeni kasa vs. getirmek yerine farklı silahlar ve ekipmanlar getirilirse güzel olur diye düşünüyorum.
 
Hocam ben çok CS:GO oynamıyorum arada arkadaşlarla 5 olup giriyoruz ama hiç hile görmedik sadece yoldaş atarken bir arkadaşımla adamlar yeniliyordu, bi anda dönmeye başlayıp duvar arkası hs atmaya başlamıştı. Tabi bu baya eski 1 yıl olmuştur yani en son hileyi 1 yıl önce gördüm. Ben mi çok şanslıyım acaba?
 
Son 2 haftadır kaç saat oynama süreniz var hocam? Kaç saatte kaç kere hile geldi, söyleyebilir misiniz?
Arkadaşımla 3 gün boyunca toplamda bı 10-15 saat oynadık ve 4-5 tane geldi.Bugünde int cafede valo oynarken bile geldi adam sherrifi çekiyor side'dan gide gide herkesi kesiyor en son rakip ff verdi.
 

Geri
Yukarı