Tokeni çalıyorlar.Hocam büyük ihtimal arkadaşınızın hesabı çalındı ve çalan kişiler listede gördüğü kişilere sunucu atıyor. Katılmanız sorun teşkil etmez. Arkadaşınıza 2AD yapmasını söyleyin bence hesabı güvende olur.
Doğrudur hocam. Arkadaşıma ve tanıdığım başka birisine daha yaşandı bu olay. Token çalıp hesaba giriyorlar ve reklam yapıyorlar gördüklerine.Tokeni çalıyorlar.
Tokeni çalan kişi 2AD sorulmaksızın direkt hesaba giriş yapabilir.
Fakat şifre değişince tokende değişir.
Hayır görmedim hiç bir şey gözükmüyorduSunucuya girdiğinizde fotoğraf video gif vs. gördünüz mü?
TeşekkürlerArkadaşınız hesabının tokenini değiştirsin sizlik sorun yok.
Tamamdır teşekkür ederimHocam büyük ihtimal arkadaşınızın hesabı çalındı ve çalan kişiler listede gördüğü kişilere sunucu atıyor. Katılmanız sorun teşkil etmez. Arkadaşınıza 2AD yapmasını söyleyin bence hesabı güvende olur.
Şuanda herhangi bir sıkıntı yok onlarla ilgili.Sunucuya girdiğinizde fotoğraf video gif vs. gördünüz mü?
Bunlar gibi bir ek görmediyseniz güvendesiniz düye düşünüyorum.Hayır görmedim hiç bir şey gözükmüyordu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.