Öğrenciyim.@yaraliordek kanka mesleğin nedir?
Nasıl mühendis değilsin? Çok bilgilisiniz bakıyorum da. Bayraktarı bile bilmiyorsunuz. Siz sadece derslerinize okaklanın bu konulara sizin kafanız basmıyor çünkü. İyi forumlar.Öğrenciyim.
Tamam kardeşim en mühendis sensin. Bu bilgileri de nereden öğrendin bilmiyorum hiçbir yerde bulamadım. Ayrıca bunu yapan mühendisler düşünemedi sen düşünüyorsun olaya bak ya. Ha iyi araştır TB2'ler nymiş bir araştır, sonra gel tamam mı? Bana yalancı diyorsun, sen Türk düşmanlığı yapmak için yalan söylüyorsun. Bir de doğruları söyleyen insanları da sinirlenip raporlamayı bırak, ilk önce sen millete yalancı deme tamam mı güzel kardeşim.
Arkadaşın yermelerini haksız çıkartacak bir argümanımız yok. Şimdiki savaşlar iman gücüyle biraz zor kazanılır (!) Ne kadar bombardıman olursa olsun işgal için kara savaşı gerekli. Burada da Türk ordusu bu konuda dünya üzerinde çok saygındır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.