El yayı rutin nasıl kullanılır?

ahmet gülen

Yoctopat
Katılım
9 Ağustos 2022
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, ben bir el yayı aldım 10-40 kg ayarlanabilir dirençli fakat bunu ne sıklıkla kullanabileceğimi bilmiyorum. yaşım 16, ön bileğimi geliştirmek istiyorum ,10 Kg'da 1000 defa rahatça az önce yaptım .böyle devam mı etmeliyim yoksa Kg'ı arttırıp daha mı az yapmalıyım? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben bir el yayı aldım 10-40 kg ayarlanabilir dirençli fakat bunu ne sıklıkla kullanabileceğimi bilmiyorum. Yaşım 16, ön bileğimi geliştirmek istiyorum, 10 Kg'da 1000 defa rahatça az önce yaptım. Böyle devam mı etmeliyim yoksa Kg'ı arttırıp daha mı az yapmalıyım? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Set şeklinde yap. Yapabileceğin maksimum tekrarının yarısı kadarını 4 tekrar şeklinde aralara 5/10 saniye mola koyarak yap.
 
Her şeyden öte, popüler kültürün damar fetişine aldanıp sadece ön kol çalışmayacaksındır umarım. Popeye gibi gezersin ortalıkta sonra.
 
Sınıfın bilek güreşinde herkesi yenen havalı erkeği olmaya çalışıyor arkadaş, yoluna taş koymayalım.
Aynısından vardı benim yan sınıfta. Popeye'dan hallice falan ama bilek güreşinde alıyordum onu. Damar desem, benimkiler daha belirgin. Estetik de durmuyor, neden yaparlar anlayabilmiş değilim.
 
Her şeyden öte, popüler kültürün damar fetişine aldanıp sadece ön kol çalışmayacaksındır umarım. Popeye gibi gezersin ortalıkta sonra.
El yayının damar çıkardığını ilk defa senden duydum, spordaki hocam bana evde boş dururken bunu yapabileceğimi söyledi kendisine sorduğum bir soru üzerine tabii, ayrıca bileğimden hasar aldım ön kol geliştiriliyorken bu da hasarı kapıyormuş teşekkür ederim cevabın için.

Sınıfın bilek güreşinde herkesi yenen havalı erkeği olmaya çalışıyor arkadaş, yoluna taş koymayalım.
Yoluma aynen senin dediğin gibi de taş koymayalım, sınıfımdaki erkekleri nasıl yeneceğimi araştırıyordum.
 
Tamamdır, rahatladım. El yayı damar çıkarır diye bir şey yok zaten. Instagram'da falan "damar çıkarma aleti" diye pazarlıyorlar yıllardır el yayı diye bildiğimiz aleti. 5 dakika yay kullanıp pumplanan ön kolu before/after diye paylaşıp sazan avlıyorlar :D Diğer bölgeleri de çalışıyorsan ve bir bilenin tavsiyesini aldıysan ne ala. İyi çalışmalar.
 
El yayı çok etkili değil, onun yerine dumbbell alıp bu videodakileri yapabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu kadar güzel cevap verip ardından öyle birşey yazman hoş değil açıkcası, dumbell'da kullandım amacım el yayıyla şu an.
 

Geri
Yukarı