BlackShark V2 ile ses kasılamıyor

SUSAMLI ÇUBUK

Hectopat
Katılım
21 Şubat 2021
Mesajlar
2.591
Makaleler
1
Çözümler
11
Daha önce kullandığım Asus ROG Delta ve Anker Soundcore Strike 3 kulaklıklarımın ses kasmada yakınından bile geçemiyor. Özellikle diğerine göre daha uygun fiyatlı olduğu için Anker Soundcore Strike ile karşılaştırıyorum ama onda R6 ve Apex'te kusursuz şekilde ses kasıyordum. Blackshark V2'de diğer oyuncular yakınlaştıkça ayak sesleri birbirine giriyor. Müzik dinlediğimde ses gayet başarılı ama ses kasmada sorun yaşıyorum. Bunun bir çözümü var mı? Yoksa iade mi oluşturmalıyım?
 
Son düzenleme:
Daha önce kullandığım ASUS ROG Delta ve Anker Soundcore Strike 3 kulaklıklarımın ses kasmada yakınından bile geçemiyor. Özellikle diğerine göre daha uygun fiyatlı olduğu için Anker Soundcore Strike ile karşılaştırıyorum ama onda R6 ve Apex'te kusursuz şekilde ses kasıyordum. Blackshark v2'de diğer oyuncular yakınlaştıkça ayak sesleri birbirine giriyor. Müzik dinlediğimde ses gayet başarılı ama ses kasmada sorun yaşıyorum. Bunun bir çözümü var mı? Yoksa iade mi oluşturmalıyım?

İşe yarar mı bilmem ama THX özelliğini açıp dener misiniz?
 
Daha önce kullandığım ASUS ROG Delta ve Anker Soundcore Strike 3 kulaklıklarımın ses kasmada yakınından bile geçemiyor. Özellikle diğerine göre daha uygun fiyatlı olduğu için Anker Soundcore Strike ile karşılaştırıyorum ama onda R6 ve Apex'te kusursuz şekilde ses kasıyordum. Blackshark V2'de diğer oyuncular yakınlaştıkça ayak sesleri birbirine giriyor. Müzik dinlediğimde ses gayet başarılı ama ses kasmada sorun yaşıyorum. Bunun bir çözümü var mı? Yoksa iade mi oluşturmalıyım?

THX kapatıp dener misiniz? THX açık sesler karısık geliyor bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı