FIFA 22 için gamepad önerisi

radi0head

Hectopat
Katılım
19 Eylül 2020
Mesajlar
560
Çözümler
5
Yer
Void
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi FIFA 22 için gamepad almak istiyorum bütçem net 500 TL ne eksik ne fazla tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bu arada Logitech öneren çok oldu ancak baktığım da forumda sorun yaşayan da bir hayli fazla o yüzden başka muadilleri önerirseniz sevinirim.
 
Logitech F710 tavsiye etmem gerçekten bağlantı problemleri var ama F310 tercih edilebilir illa 500 lira harcamak istiyorsanız da F310'dan kaliteli bir model aklıma gelmiyor.
 
Ben kablolu Xbox Game pad kullanıyorum. Çok hor kullanan biri değilsen kesinlikle tavsiye ederim. Emitasyon üründür. Onun dışında hikayeli oyundayım iş görüyor. Çok hor kullanıyorum diyorsan GameSir. Ayrıca herhangi bir bağlantı sorunumda yok. Kablolu Xbox Game pad.


Başkan net 500 TL dedik 800 TL'lik ürün önermişsin?
 
Hocam biraz daha ekleyebilirseniz belki temiz bir Xbox One kolu bulabilisiniz. Onun dışında F710 veya F310 dışında sağlam bir ürün yok.Monster Pusat Pro gamepad vardı fakat ben kullanmadım hiç onu da araştırabilirsiniz.
 
Bu bütçede F710'dan başka bir seçenek olduğunu sanmıyorum.

:(

Logitech F710 tavsiye etmem gerçekten bağlantı problemleri var ama F310 tercih edilebilir illa 500 lira harcamak istiyorsanız da F310'dan kaliteli bir model aklıma gelmiyor.

F310 ile 710 arasındaki tek fark kablosuz olması mı?

Hocam biraz daha ekleyebilirseniz belki temiz bir Xbox One kolu bulabilisiniz. Onun dışında F710 veya F310 dışında sağlam bir ürün yok. Monster Pusat Pro gamepad vardı fakat ben kullanmadım hiç onu da araştırabilirsiniz.

Hocam Monster ve Casper ürünlerine hiç bulaşmak istemiyorum ya teşekkür ederim yine de tavsiyeniz için.
 
Evet hocam başka bir fark yok. Ben iki ürünü de kullandım, F710 bağlantı sorunları can sıkar.

Edit: Titreşimi unutmuşum hep kapattığım için :) Emin ol aramazsın o titreşimi :)
 

Geri
Yukarı