Lisansbudur güvenilir mi?

Artabora

Hectopat
Katılım
22 Eylül 2020
Mesajlar
51
Arkadaşlar hepinize merhaba. İnternetten ileride yazacağım makale ödevleri ve diğer işler için bir Office 2016 lisans anahtarı satın almak istiyordum. Şöyle bir siteye rastladım:


Buradan almayı düşünüyorum. Ama almadan önce sizlerin bilgisine danışmam gereken bazı şeyler var:

1- Bu site güvenli midir ?
2- Sistemimde herhangi bir office programı yüklü değil. Anahtarı nasıl aktif edebilirim ?
3- Orijinal bir Windows 10 Home versiyonuna sahibim. Bu lisans anahtarını alıp, aktif edersem herhangi bir sorun yaşar mıyım ?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
 
Evet 3 Windows lisansı bir adet Office 365 satın aldım hepsi de sorunsuz bir şekilde teslim edildi e-mail üzerinden.
 
Anlıyorum. Peki nasıl aktivasyon yapacağım? Dediğim gibi Office programına sahip değilim.

Uygulamayı indirecen ondan sonra açtığında ayarlarından aktifleştire tıklayıp kodu yapıştıracan.
 
Bu Windows'un kendi uygulaması mı ? Yoksa satın alımdan sonra onu da mı gönderecekler ? Yoksa sistemimde bir adet Office uygulaması var. Ama oturum açmamı istiyor. Hiç yapmamıştım. Oradan mı yapacağım ?
Hocam Office uygulaması bilgisayarda varsa oturum açın e-mailinizle, tekrar indirmenize gerek yok, daha sonra aktivasyon kısmını halledin, ss atarsanız ne olduğunu görürsem daha iyi yardım ederim. Office sürümü eski mi yeni mi acaba bi bakalım. Yani para verdiğiniz şey uygulama değil, uygulamayı kullanabilme hakkı.
 
Hocam Office uygulaması bilgisayarda varsa oturum açın e-mailinizle, tekrar indirmenize gerek yok, daha sonra aktivasyon kısmını halledin, SS atarsanız ne olduğunu görürsem daha iyi yardım ederim. Office sürümü eski mi yeni mi acaba bir bakalım. Yani para verdiğiniz şey uygulama değil, uygulamayı kullanabilme hakkı.

Henüz satın almadım. Almayı düşünüyordum. Sanırım alacağım. Kafamdaki sorun nasıl aktif edeceğimdi. Onu da belirttiniz ki çok teşekkür ederim. Sistemimde yüklü Office uygulamasını açtığımda karşıma bu çıktı:

Buradan oturum açarak mı halledeceğim?
 

Dosya Ekleri

  • 1a.png
    1a.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 33
Hocam denetim masası>program kaldırma kısmından şu an bilgisayardaki office ile ilgili şeyleri kaldırın, ardından bu linke tıklayarak, Microsoft Office 32-64 bit bilgisayarınıza göre indirin ve kurulumu yapın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı