LastEmperor
Hectopat
- Katılım
- 18 Mayıs 2021
- Mesajlar
- 785
- Makaleler
- 2
- Çözümler
- 6
Katilmiyorum.Bir şeyi en iyi yapan şey insanların ne kadar ilgisini çektiğidir.
Katilmiyorum.Bir şeyi en iyi yapan şey insanların ne kadar ilgisini çektiğidir.
Senin farm yapamamanla kitlenin ne alakası var.LoL içeriklerinin yarısı kadar Dota içeriği olsa Dota oynayacağım ama yok. 20 saat kadar denedim adam akıllı farm bile yapamadım. Kitlesi değişmediği sürece hiçbir şekilde LoL seçmem.
İkisinin bir alakası yok. Zorlandığımı belirttim.Senin farm yapamamanla kitlenin ne alakası var.
Marjinaller yine Dota 2 savunuyor.
Katilmiyorum.
Hocam yani ona kalırsa mobil oyunlarda 100 milyon hatta 500 milyon indirme bile olabiliyor ama bu PC oyunlarından daha iyi olduğu anlamına gelmiyor.Bakın ben öznel bir ifade kullanmadım bu nesnel bir şey. Buna katılmıyor olabilirsiniz ama bu böyledir. Hayır öyle değildir diyorsanız, nedir o zaman siz söyleyin.
Bu durumda AKP de iyi oluyor oyle mi? Alakasi bile yok toplumda dusuk zekalilar her zaman zeki kitleden daha fazladir. Ve bir seyin iyi olup olmadigini aptal cogunluk kitle degil, azinlik kitle belirler.Bir şeyi en iyi yapan şey insanların ne kadar ilgisini çektiğidir.
Aslında doğrudan pull, deny olmasa da Lane aşamasında wave kontrolü çok önemli.Öncelikle iki oyun da MOBA olduğu için bütün heroları, mapleri ve itemları detayıyla öğrenmek zorundasınız.
DotA daha önce başkalarının da dediği gibi daha zor ve detaylı bir oyun. En basitinden pull (creepleri orman kamplarına kesitrerek lane'in size doğru gelmesini ve rakibi hem deneyim hem altın yönünden aç bırakma taktiği), creep block (creep dalgasının önüne geçerek yürümelerini engellemek, böylece iki dalganın çarpışacağı noktanın sizin kulenize daha yakın olmasını sağlamak), ve deny (kendi ünitelerinizi keserek rakibin altın kazanmasını engellemek) gibi mekanikleri var. Adam gibi oynamak için bunların hepsini çözmek gerekiyor.
LoL'de ise minyonların yürümesini engelleyemiyor, kendi minyonlarınızı kesemiyor, ya da orman kampıyla savaştıramıyorsunuz. Bence LoL'ün DotA'dan en belirgin farkı çok büyük ölçüde skillshotlara ve anlık mikro mekaniklere dayanması. Tabi temel oyun bilgisinin üstüne demek istiyorum, yoksa oyunun temel yönlerinde ustalaşmadan mekanikler kurtarmaz.
Ben bu bataklıktan kurtulmuş, iki oyuna da fazlaca zaman ve para gömmüş birisi olarak söylüyorum, bence hiç bulaşmayın.
Kurgu, derinlik, sanat stili, hitab ettigi kitle gibi farkli etkenler belirler bir seyin iyi kabul edilmesini.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.